GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κράτησε αποστάσεις ο Παπουτσής...

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής δεν έθεσε τελικά υποψηφιότητα για μέλος της Κεντρικής Επ...

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής δεν έθεσε τελικά υποψηφιότητα για μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος.
Ο κ. Παπουτσής, δέχθηκε μάλιστα πιέσεις από κύκλους του κόμματος μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αν και είναι άγνωστη η πολιτική διάσταση αυτής της κίνησης, ο κ. Παπουτσής είχε πάρει σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του κόμματος στην ομιλία του κατά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Ο βουλευτής είχε κάνει λόγο για διακριτές αποστάσεις που πρέπει να λάβει το Κίνημα από την κυβέρνηση, ενώ μεταξύ άλλων είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απαιτείται πολιτική σταθερότητα και δεν υπάρχουν περιθώρια για παιχνίδια εξουσίας. Ποτέ ως ΠΑΣΟΚ δεν παίξαμε τα ρόλο του κομπάρσου. Ήταν λανθασμένη πολιτική επιλογή η κυβέρνηση Παπαδήμου και έπρεπε να πάμε σε εκλογές. Σε καμία περίπτωση η συμμετοχή στην κυβέρνηση δεν δικαιολογεί την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε υποστήλωμα της συντηρητικής παράταξης. Είναι υπεύθυνη πολιτική επιλογή η συμμετοχή της κυβέρνησης, αλλά με κόκκινες γραμμές πλέον.
Ως πότε θα επιτρέπουμε στα συμφέροντα και τους εξωθεσμικούς παράγοντες να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις; Δεν υπάρχει μέλλον σε ένα κόμμα που επιδιώκει συμπληρωματικούς ρόλους. Μπορούμε να επιδιώξουμε την πολιτική ηγεμονία».
Πηγή: egiakoumis.com

2 σχόλια

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ3 Μαρ 2013, 7:27:00 μ.μ.

    .... ΧΑΧΑΧΑ..... ΝΑΙ....ΝΑΙ....ΝΑΙ....ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ "ΠΑΠΟΥΤΣΙ" - "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ".... ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΖΩΜΕΝΑ/ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ.... ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.... "ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.... // ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.... ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.... // ΣΤΙΣ 18....ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ....// ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΟΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΕΣ ΞΑΝΑ... ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…. // ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ…. ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ…. ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙ…. ΚΑΙ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΞ…. ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗ…. ΧΑΧΑΧΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση