GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει πολλές περιοχές της Αττικής λόγω βλάβης σε κέντρο υψηλής τάσης της ΔΕΗ, ενώ όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του eni...

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει πολλές περιοχές της Αττικής λόγω βλάβης σε κέντρο υψηλής τάσης της ΔΕΗ, ενώ όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του enikos.gr δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα κέντρα βλαβών. Σε αρκετά σημεία μάλιστα έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς πολλά φανάρια δεν λειτουργούν.
Το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης είναι έντονο σε πολλές περιοχές του Πειραιά όπως το Κερατσίνι, ενώ το ρεύμα έχει πέσει εδώ και λίγη ώρα στο Αιγάλεω, στον Κορυδαλλό, στην Νίκαια, στο Μοσχάτο, στον Ταύρο, στην Καλλιθέα, στο Παλαιό Φάληρο.
Συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στους δρόμους και προσπαθούν να διορθώσουν τη βλάβη. 'Όπως δήλωσε στο enikos.gr εκπρόσωπος της ΔΕΗ τα συνεργεία θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει δεχθεί μέχρι αυτή την ώρα 130 κλήσεις έγια απεγκλωβισμούς πολιτών από ανελκυστήρες λόγω διακοπής ρεύματος. Συνολικά 15 οχήματα με 40 πυροσβέστες βρίσκονται στους δρόμους των Νοτίων Προαστίων και του Πειραιά.
Εκτός λειτουργίας τα φανάρια
Από τον παλιό ιππόδρομο μέχρι και το παλιό αεροδρόμιο, στην περιοχή της παραλιακής, τα φανάρια δεν λειτουργούν κανονικά, αλλα εναλλάσσονται, σύμφωνα με την Τροχαία. Αυτό σημαίνει ότι για μερικές στιγμές λειτουργούν, ενώ στη συνέχεια βγαίνουν εκτός λειτουργίας.  Εκτός λειτουργίας είναι και τα περισσότερα φανάρια στην περιοχή της Νίκαιας.

Στείλτε μας στο 6944-050505 και στο info@enikos.gr τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην ηλεκτροδότηση λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ ή λόγω διακοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση