GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφέθηκε ελεύθερος για το "γαϊδούρι" στον Πάγκαλο...

Ελεύθερος αφέθηκε ο πολίτης που αποκάλεσε "γαϊδούρι" τον Θεόδωρο Πάγκαλο που κρατούνταν στο Α.Τ. Βουλιαγμένης επειδή επιτέθηκε φ...


Ελεύθερος αφέθηκε ο πολίτης που αποκάλεσε "γαϊδούρι" τον Θεόδωρο Πάγκαλο που κρατούνταν στο Α.Τ. Βουλιαγμένης επειδή επιτέθηκε φραστικά στον πρώην υπουργό στη λίμνη της Βουλιαγμένης.
Ο πολίτης (γεωπόνος στο επάγγελμα), εξύβρισε τον κ. Πάγκαλο ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και έγινε προσαγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Βουλιαγμένης από όπου αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.
Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα που ο πρώην υπουργός έκανε το μπάνιο του. Μετά τη φραστική επίθεση, ο Θ. Πάγκαλος έκανε μήνυση στον πολίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πάγκαλος άκουσε τον πολίτη να τον αποκαλεί "γαϊδούρι", τον πλησίασε και του ζήτησε να το επαναλάβει, όπερ και εγένετο. Για την ακρίβεια του είπε, "Είσαι γάιδαρος! Εσείς τα φάγατε!". Την ίδια ώρα, άλλοι πολίτες χειροκροτούσαν το γεωπόνο και τον επευφημούσαν.

7 σχόλια

  1. Καλησπέρα σάς καλά έκανε και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας δηλαδή μας έχουν καταστρέψει μας καταστρέφουν μέρα με την μέρα και πρέπει να τούς κάνουμε και τεμενάδες από πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γεωπόνος είναι ασυγχώρητος.. Να συγκρίνει αυτό το συμπαθέστατο ζωάκι με ένα παχύδερμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα έτσι είναι καλά τα λες συμπαθέστατο ζωάκι μα υδρόβιο ζωάκι είναι

      Διαγραφή
  3. Αυτή μπορούν να μας κλέβουν κάθε μέρα και να μην μιλάμε να μας δολοφονήσουν και να μην αντιδράσουμε γιατί ποιος είναι o Πάγκαλος και κάθε Πάγκαλος αναρωτήθηκε ποτέ κάνεις τούς για την εξαθλίωση του κόσμου και σας λέω όχι ποτέ βλέπουν τον συναφή τούς και μόνο ,θα έρθει o ώρα πού όλοι θα στραφούν έναντι τον πολιτικών και τότε θα εκλιπαρούν για θα παρακαλάνε μα όχι δεν θα ακούσουν της φωνές τούς όπως αυτή μας αγνοούν έως τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακώς αφέθηκε ελεύθερος ο γεωπόνος, διότι ο ακριβής χαρακτηρισμός του εγγονού του καταδικασμένου για δωσιλογισμό και συνεργασία με τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής δεν είναι ΓΑΪΔΑΡΟΣ αλλά κοκκινομπουρνουζάτη γουρούνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαμπες οικονομιας;!
    Εκτος απο την οικονομια, υπάρχουν και κάποιες ιδιαιτερότητες για τις οποίες ελάχιστοι έχουν φροντίσει να ενημερώσουν τους καταναλωτές. Οι νέοι λαμπτήρες ενέργειας στηρίζουν τη λειτουργία τους σε μία ποσότητα υδράργυρου που εμπεριέχουν στο εσωτερικό τους. Όσο οι λάμπες αυτές λειτουργούν κανονικά είναι τελείως ακίνδυνες. Το σπάσιμο μίας τέτοιας λάμπας ισοδυναμεί με μία μικρή καταστροφή. Η εξάτμιση των 5 mg υδραργύρου που περιέχεται μέσα σε έναν λαμπτήρα, μπορεί να προκαλέσει από βλάβες στα μάτια και στο δέρμα, μέχρι χρόνια προβλήματα στο συκώτι και καρκινογενέσεις.

    Σε ενημερώσεις άλλων χωρών σχετικά με την επικινδυνότητα μίας σπασμένη λάμπας, χαρακτηριστικά αναφέρονται οι εξής ενέργειες: «Αν μία λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας σπάσει κατά την τοποθέτηση ή την αφαίρεσή της, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρική σκούπα, για να συλλέξουμε τα απορρίμματα, γιατί αυτή θα μολυνθεί, όπως και κάθε άλλο εργαλείο ή συσκευή που θα χρησιμοποιήσουμε. Όλοι όσοι βρίσκονται στον χώρο, άνθρωποι και ζώα, πρέπει να μετακινηθούν άμεσα από το σημείο όπου βρίσκονται τα συντρίμμια της λάμπας, πρέπει να σφραγιστεί ο χώρος και να κλείσουν τα συστήματα εξαερισμού. Τα ρούχα και τα παπούτσια πρέπει να αλλαχθούν και να καταστραφούν. Συλλέγουμε τα απορρίμματα φορώντας γάντια, τα τοποθετούμε σε μία σακούλα, την οποία βάζουμε εν συνεχεία σε άλλη σακούλα και καλούμε την Πυροσβεστική για να την παραλάβει».

    Ακούγεται βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και ο βαθμός επικινδυνότητας μίας σπασμένης ενεργειακής λάμπας.
    ΑΞΙΖΕΙ τετοια "οικονομια";!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ; ΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ; ΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ; ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΧΗ. ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση