GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν εκβιάζεται με... εκλογές

Αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης προκαλεί η μυστική συνάντηση ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ που όπως αποκάλυψε το newpost στα γραφεία των δημα...

Αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης προκαλεί η μυστική συνάντηση ΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ που όπως αποκάλυψε το newpost στα γραφεία των δημαριτών στην Αγίου Κωνσταντίνου, με θέμα-επισήμως- την ανεργία λίγες ώρες πριν από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Διότι μετά την οξύτατη αντίδραση συνεργατών του πρωθυπουργού που διαπίστωσαν πίσω από τις κινήσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων προσπάθεια να μπει σε επιτροπεία και κηδεμονία ο κ. Σαμαράς, άρχισαν να …τραγουδάνε οι παράγοντες της Ιπποκράτους.
Ιδού λοιπόν τι έλεγαν χθες το βράδυ μετά τις διαρροές που έγιναν από κυβερνητικούς κύκλους σχολιάζοντας και τις αναφορές περί αιφνιδιαστικών εκλογών με πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά: «Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται κανέναν εκβιασμό από κανέναν σε ό,τι αφορά τις εκλογές».
Αν και οι δημοσκοπικές επιδόσεις του δημιουργούν εφιαλτικές εκλογικές προοπτικές στις κλειστές συσκέψεις τα στελέχη της Ιπποκράτους εξορκίζουν κάθε τέτοια πιθανότητα...
Πρόσθεταν ότι «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» και  θύμιζαν πρωτίστως στους συνεργάτες του πρωθυπουργού ότι το ΠΑΣΟΚ προτού συνεργαστεί με την Δημοκρατική Αριστερά για το θέμα της ανεργίας «είχε συναντηθεί με τρεις υπουργούς (Στουρνάρα, Βρούτση, Χατζηδάκη) την Παρασκευή, ενώ ο Φ. Σαχινίδης είδε μόλις χθες για το ίδιο θέμα τον γραμματέα της ΝΔ Μανόλη Κεφαλογιάννη.
Ανέβαζαν δε τους τόνους σχολιάζοντας ότι «όσοι τα διαρρέουν αυτά –προφανώς ενοχλημένοι-ας φροντίσουν να λειτουργήσουν μηχανισμοί συνεννόησης και αποδοτικότητας στο εσωτερικό της κυβέρνησης».
Σε ό,τι αφορά τις συναντήσεις με την ΔΗΜΑΡ κύκλοι της Ιπποκράτους τόνιζαν με νόημα: «Εμείς έχουμε δημοσίως μιλήσει για την προώθηση της συνεργασίας των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς. Και θα βλέπουμε την ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη της όποτε θέλουμε…»!
Γίνεται σαφές ότι το βαρομετρικό της σημερινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών είναι χαμηλό. Και ότι η συνάντηση θα γίνει σε κλίμα καχυποψίας μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων.
Από την μία η ΝΔ θεωρεί ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ... συνασπίζονται για να δημιουργήσουν εσωτερικό πόλο, από την άλλη το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι η ΝΔ και το Μαξίμου δεν επιθυμούν την πραγματοποίηση ανασχηματισμού και από την άλλη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατηγορούν την ΔΗΜΑΡ ότι προκαλεί προβλήματα κυβερνητικής συνοχής με την επίμονη άρνησή της για θέματα όπως το χαράτσι της ΔΕΗ.  

Άρτεμις Παραδείσου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση