GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βγήκε στον Τράγκα η ΧΑ και απειλείται η "αρμονική" μας ζωή!"...

Mέχρι χτες ήταν όλα τέλεια. Τα κανάλια έσφυζαν από δημοκρατία, ανεξάρτητα κι αντικειμενικά πάντα, οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ...


Mέχρι χτες ήταν όλα τέλεια. Τα κανάλια έσφυζαν από δημοκρατία, ανεξάρτητα κι αντικειμενικά πάντα, οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μας πλημμύριζαν... με αλήθειες και δημοκρατικούς μονόδρομους! Μέχρι που ένας δημοσιογράφος έβγαλε στην εκπομπή του να δει ο κόσμος ποιο είναι το κόμμα που πήρε τόσες ψήφους και μπήκε στη Βουλή! Ε, από κει και πέρα νομίζω ότι η τέλεια ζωή όλων μας απειλήθηκε! Η τόσο τέλεια Δημοκρατία μας, με τα αμέτρητα μέτρα εις βάρος των Ελλήνων δέχθηκε μεγάλο πλήγμα! ΕΣΗΕΑ, sites, blogs, σταθμοί, κανάλια, εναντίον της ΧΑ και του Τράγκα!
Στην Ελλάδα βλέπετε μόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρέπει να ακούγονται. Άντε και λίγο ΣΥΡΙΖΑ έτσι για την τηλεθέαση και την ακροαματικότητα! Και για να ξεκαθαρίσω, δεν ψήφισα ούτε ξέρω αν θα ψηφίσω ποτέ ΧΑ. Γιατί διαφωνώ με πολλά από αυτά που κάνουν. Αλλά όλη αυτή η υποκρισία είναι πια για γέλια! Έχουμε δει στην τηλεόραση τα χίλια μύρια, η ΧΑ μας πείραξε.
Τον κ.Παναγιωτόπουλο, σημερινό Υπουργό (!) να χλευάζει Ελληνα πολιτικό φέρνοντάς του πίτσες, (γραφικός ή μη, είναι νόμιμα αρχηγός κόμματος που συμμετείχε στις εκλογές), πολιτικούς να φωνάζουν και να λένε τα ψέμματα της ζωής τους, πολιτικούς να λένε τη μία έτσι την άλλη αλλιώς, άλλες κυρίες-μόνιμα θύματα να καπνίζουν με επιδεικτική αδιαφορία στα στούντιος, μεγαλοδημοσιογράφους να πετάνε μπουκάλια σε γήπεδα, προπαγάνδες σε απίστευτο βαθμό υπέρ των μέτρων εξαθλίωσης των Ελλήνων, καθημερινή πολύωρη πασαρέλα από παρουσιάστριες ανύπαρκτης πνευματικής και μορφωτικής στάθμης που αναγάγονται σε τηλεοπτικές ιέρειες, και χίλια δύο άλλα πολύ όμορφα θεάματα! Κατά τ'άλλα η ΕΣΗΕΑ, ενεργώντας σαν όργανο της κυβέρνησης παρά σαν ανεξάρτητη αρχή, μόνο αυτό βρήκε ως απαράδεκτο! Να τους χαίρεστε!!
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση