GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ! Ο βουλευτής Στ. Κοντονής διαφώνησε με την Ζωή για τον Βενιζέλο...

Μεγάλο θέμα προέκυψε για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο βουλευτής (Ζακύνθου)...

Μεγάλο θέμα προέκυψε για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.
Ο βουλευτής (Ζακύνθου) Σταύρος Κοντονής σε αντίθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Θοδωρή Δρίτσα -τα άλλα δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή που ψήφισαν «ναι»- αρνήθηκε να ψηφίσει στο αίτημα επανάκλησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, για άμεση κατάθεση.
Ο κ. Κοντονής μάλιστα, απουσίασε από την καθημερινή ενημέρωση που πραγματοποιούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της κάθε συνεδρίασης της επιτροπής στην οποία προσήλθαν η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Δρίτσας.
«Η γραμμή του κόμματος είναι ότι επιφυλασσόμεθα να καλέσουμε, αν χρειαστεί στο μέλλον, τον κ. Βενιζέλο για διευκρινίσεις. Δεν ήταν να ξαναέλθει τώρα αμέσως. Προφανώς η κυρία Κωνσταντοπούλου και ο κ. Δρίτσας πείσθηκαν από τα επιχειρήματα του κυρίου Καπερνάρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων» απάντησε ο κ. Κοντονής ερωτώμενος για ποιο λόγο δεν ακολούθησε την γραμμή του κόμματός του.
Τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποίησε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για την εκ νέου εξέταση του κ. Βενιζέλου.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντονής ψήφισε θετικά στο αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των κυρίων Βενιζέλου και Διώτη, αίτημα που πάντως απορρίφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση