GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ: Πορεία των κατοίκων της Ιερισσού στη Θεσσαλονίκη

Γύρω στις 12.00 άρχισαν να συγκεντρώνονται διαδηλωτές στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου και έστησαν πανό. Την αλληλεγγύη τους στους κατο...


Γύρω στις 12.00 άρχισαν να συγκεντρώνονται διαδηλωτές στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου και έστησαν πανό. Την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους της Χαλκιδικής εκφράζουν με την παρουσία τους επιτροπές από διάφορους δήμους της Θεσσαλονίκης, από το δήμο Καλαμαριάς, Παύλου Μελά, Βόλβης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Λαγκαδά. Ωστόσο, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να έρθουν στην πόλη κάτοικοι από την περιοχή της Ιερισσού, τελικά αποφασίστηκε να παραμείνουν στα χωριά τους προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκεί ξεχωριστές διαδηλώσεις και να ταξιδέψουν μαζικά αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου στη 13.20 οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα κινηθεί μέσω Εγνατίας στην Αγία Σοφία και από εκεί Τσιμισκή και θα γυρίσει πάλι μέσω Βενιζέλου και Εγνατίας στο άγαλμα του Βενιζέλου. Επικεφαλής της πορείας κινείται το πανό με το σύνθημα για την επελευθέρωση των συλληφθέντων.

Την Κυριακή έχει δοθεί και νέο ραντεβού στις 11:00 το πρωί, αυτή τη φορά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου και θα απολογούνται οι δύο συλληφθέντες.

thousandnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση