GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Λονδίνο για την προώθηση της Ελλάδας η Κεφαλογιάννη

Για το Λονδίνο αναχώρησε χθες το απόγευμα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του..


Για το Λονδίνο αναχώρησε χθες το απόγευμα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του..
τουριστικού ρεύματος από τη Μεγάλη Βρετανία, προς την Ελλάδα, λίγο πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Λονδίνο, η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών –όπως με αυτά της TUI. Το απόγευμα του Σαββάτου, 6 Απριλίου, θα συναντηθεί με το γνωστό ηθοποιό, τηλεπαρουσιαστή και σκηνοθέτη Στίβεν Φράι, o οποίος με πολλούς τρόπους έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του για την Ελλάδα. Επίσης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με στόχο την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού και την ενίσχυση της τουριστικής εικόνα της Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις προκρατήσεις, οι αφίξεις βρετανών τουριστών στη χώρα μας θα παρουσιάσουν αισθητή αύξηση, το φετινό καλοκαίρι.

6 σχόλια

  1. Μπράβο Γιάννη Στουρναρα , πεστα και στα μαλακισμένα του ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ότι δεν υπάρχει άλλη λύση ...{ρε δεν υπάρχει άλλη λύση θα φάτε το γαμήσι ότι και να γράφετε}

    Γιάννη ΣΕ παρακαλώ κλείσε και αυτό το μπουρδέλο την Βουλή γιατί να πληρώνουμε 5.000 άτομα εκεί μέσα μαζί με κάτι βουλευτές !!!! ΑΦΟΎ έχομε την τρόικα να μας λέει τι θα κάνουμε, εμείς είμαστε φιλότιμος ΛΑΟΣ θα το κάνουμε αφού είναι για το καλώ μας!!!!! ΠΕΣ ΤΟΥΣ σε παρακαλώ να κλείσει το μπουρδέλο η Βουλή να πάνε να βρούνε δουλειά οι κουφάλες και οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ εκεί ΜΈΣΑ...

    Σε ευχαριστώ πανάγια μου που μας εστηλες αυτούς τους ανθρώπους της τρόικας .. αλλά να φύγουν όλοι από το μπουρδέλο την βουλη..

    ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ... ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΔΙΈΞΟΔΑ...

    ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ .. ΡΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ΛΑΔΏΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΚΌΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΕΜΈΝΟΥ ΓΙΑΤΊ ΤΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΆΝΕ.....

    Υ.Γ..Τους ετοιμάζω μια πλάκα!!!

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα είναι προσωρινή, το χαράτσι είναι μόνιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρεεε Φουχτελ///χουφτώστην χουφτώστην ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το Λονδίνο αναχώρησε χθες το απόγευμα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗΣ "ΚΡΙΣΕΩΣ" ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ;
    ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΓΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
    ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΛΟΡΔΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ...
    ΣΤΟΥΣ ROTHSCHILDS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ "ΜΑΪΜΟΥ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΙ,ΣΑΝ ΣΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΡΥΦΑ ΛΕΦΤΑ Ή ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΛΛΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση