GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ψήφος» και από τους Γάλλους στην Κρήτη- ετοιμάζουν μεγάλη επένδυση στη Χερσόνησο

Επένδυση-μαμούθ ετοιμάζει στην περιοχή των Γουβών Ηρακλείου μεγάλη γαλλική εταιρεία! Πρόκειται για επένδυση που αφορά σε ένα πάρκο ...


Επένδυση-μαμούθ ετοιμάζει στην περιοχή των Γουβών Ηρακλείου μεγάλη γαλλική εταιρεία! Πρόκειται για επένδυση που αφορά σε ένα πάρκο αναψυχής με τουριστικές δραστηριότητες, ζωολογικό κήπο κα...

, ανάλογη των επιχειρήσεων στις οποίες ειδικεύεται η γαλλική εταιρεία εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονται στην Κρήτη και πήγαν στην περιοχή.
Πρόκειται για μια έκταση 550 στρεμμάτων στο Σκοτεινό την οποία ο δήμος αναμένεται να ‘βγάλει’ στον αέρα μέσω διεθνούς διαγωνισμού , ενώ για την ίδια περιοχή υπάρχει ενδιαφέρον και για το δεύτερο γκολφ στην Κρήτη-το πρώτο βρίσκεται στην Χερσόνησο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETALIVE οι Γάλλοι επενδυτές ήδη συναντήθηκαν και με το δήμαρχο Χερσονήσου κ.Δοξαστάκη ο οποίος τους εξήγησε τις δυνατότητες που υπάρχουν, ενώ οι ίδιοι είδαν από κοντά και την τεράστια αυτή έκταση που τους ενδιαφέρει απολύτως.
«Αυτή η έκταση ανήκει στην πρωην κοινότητα και είναι καθαρή, αποχαρακτηρισμένη και έτοιμη να δεχτεί δραστηριότητες. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και γι αυτό εμείς θα προχωρήσουμε μέσω διεθνούς διαγωνισμού» ανέφερε ο κ.Δοξαστάκης στο CRETALIVE.
Στην ίδια περιοχή δεν αποκλείεται να γίνει και το δευτερο γκολφ που ενδιαφέρει πολύ γνωστούς επιχειρηματίες του χώρου, ενώ το όλο σχέδιο έρχεται να προστεθεί στην προσπάθεια που κάνουν Ισραηλινοί επιχειρηματίες για να φτιάξουν δραστηριότητες σε έκταση 2000 στρεμμάτων στη Χερσόνησο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση