GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φταίνε τα …λαμόγια

Σε κοινό συμπέρασμα αν και διατυπωμένο με διαφορετικές εκφράσεις για το ποιος φταίει για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα, έφτασαν...

Σε κοινό συμπέρασμα αν και διατυπωμένο με διαφορετικές εκφράσεις για το ποιος φταίει για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα, έφτασαν ο υπουργός Εσωτερικών  Ευριπίδης  Στυλιανίδης   και ο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννης Σγουρός.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις τοποθετήσεις τους στην εκδήλωση  Οικονομικού Επιμελητήριου της Ελλάδας στη Στοά του Βιβλίου   στην οποία παρουσιάστηκε  «Ερεύνα για τις προτεραιότητες της περιφέρειας» που εκπόνησε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας ΟΕΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.
Ο κ. Στυλιανίδης   τόνισε ότι για την κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα φταίνε οι μη υγιείς δυνάμεις προσθέτοντας με έμφαση: «Πιστεύουμε στις  υγιείς δυνάμεις που υπάρχουν και για αυτό μένουμε για να φτιάξουμε την χώρα«. Από την πλευρά του ο κ. Σγουρός ήταν λίγο πιο λαικός: «Στην χώρα επικρατήσαν τα λαμόγια. Αυτοί που βάλανε χέρι στο τραχανά».
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση