GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη λίστα του Foreign Policy με τους 500 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή ο Βαρθολομαίος- Τον κατέταξαν σε "τουρκική δεκάδα"

Στη λίστα με τους 500 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς, βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, μια λίστα, π...

Στη λίστα με τους 500 ανθρώπους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς, βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, μια λίστα, που δημιούργησε το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy.
Όπως μεταδίδουν “tanea.gr”, το περιοδικό, τοποθετεί τον πατριάρχη Βαρθολομαίο στην ομάδα δέκα τούρκων πολιτικών, επιχειρηματιών, κληρικών κ.ά.
Στην «τουρκική» δεκάδα, μεταξύ άλλων, καταγράφονται ακόμη, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι υπουργοί Αμυνας, Οικονομικών και Εξωτερικών Ισμέτ Γιλμάζ, Μεχμέτ Σισμέκ και Αχμέντ Νταβούτογλου αντίστοιχα, ο ηγέτης της Αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο διευθυντής της Coca-Cola Τουρκίας Μουχτάρ Κεντ.
Στον κατάλογο του Foreign Policy με τους 500 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο δεν υπάρχει κάποιος από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση