GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΟΝΟ στο PRESS-GR: Ένα χαρακτηριστικό, γεμάτο ένταση απόσπασμα διαλόγου Μαρκογιαννάκη-Κωνσταντοπούλου, από τα πρακτικά της Προανακριτικής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Είχαμε συμφωνήσει σε αυτό. ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : Με ποιον είχατε συμφωνήσει; ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑ...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Είχαμε συμφωνήσει σε αυτό.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Με ποιον είχατε συμφωνήσει;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Εδώ είχαμε συμφωνήσει ότι θα πάρετε όλοι οι συνάδελφοι αντίγραφο του cd το οποίο υπάρχει μέσα και συνοδεύει.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εμείς, είμαστε εδώ στη Βουλή και δεν νοείται να έρχονται εισερχόμενα, τα οποία τα γνωρίζετε μόνο εσείς επί τόσες ημέρες διότι θα έπρεπε να έχει ληφθεί πρόνοια.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Με συγχωρείτε πάρα πολύ.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Και πάλι μας φέρνετε προ τελεσμένου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριοι συνάδελφοι στην περασμένη συνεδρίαση όταν ανακοινώθηκε ότι μας έχει έρθει έκθεση πραγματογνωμοσύνης από τους Εισαγγελείς.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κλείσατε τη συνεδρίαση άρον-άρον να μην την διαβάσουμε και βάλατε τη συνεδρίαση για την Τετάρτη το απόγευμα, υπολαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει και τίποτα το σπουδαίο, ενώ είναι αποκαλυπτικότατη η έκθεση πραγματογνωμοσύνης.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Λοιπόν, για ακούστε να σας πω κάτι!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Να μη φωνάζετε!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Για σιγά-σιγά επιτέλους! Για επιτέλους!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Σε εμένα δεν θα μιλάτε έτσι.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Γιατί πήρατε πολύ αέρα!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτά χαρακτηρίζουν εσάς.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το λάθος μου ήταν ότι προχθές που με αποκαλέσατε γελοίο, ...
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ηρεμήστε και συγκρατηθείτε!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): ...δεν σας έδειξα την πόρτα, μέχρι να τελειώσει η Επιτροπή!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν έχετε αυτές τις εξουσίες.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Τις έχω!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτά σε άλλα καθεστώτα που τα γνωρίζετε από την αρχή της καριέρας σας, αλλά έχουν τελειώσει!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα που ήρθε η έκθεση πραγματογνωμοσύνης από τους Εισαγγελείς, συνοδευόταν η έκθεση αυτή από ένα cd. Έγινε συζήτηση εδώ και το μόνο στο οποίο υπήρξε μια εκκρεμότητα ήταν αν αυτό το cd θα σταλεί στη ΔΕΕ ή εάν θα πηγαίνει κάθε συνάδελφος επάνω, να βγάζει ένα αντίγραφο και να το παίρνει. Αυτό ήταν το μόνο που έμεινε σε εκκρεμότητα. Έγινε συζήτηση εδώ.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μα δεν μας δόθηκε η έκθεση. Την πήραμε πολύ αργότερα, αφού είχατε διαλύσει την Επιτροπή.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Λοιπόν, την έκθεση σας την έδωσα. Η έκθεση.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν θα συναινούσαμε ποτέ να μην αξιοποιηθεί η χτεσινή ημέρα και σήμερα το πρωί. Εσείς υπαινιχθήκατε ότι δεν υπάρχει τίποτα το σπουδαίο, είπατε ότι δεν έχετε και καμία απορία από τους πραγματογνώμονες και ουσιαστικά μεταθέσατε τη συνεδρίαση της Επιτροπής για σήμερα το απόγευμα, για να δημιουργήσετε τετελεσμένο, ενώ την είχατε στα χέρια σας και έπρεπε να την έχετε διανείμει στα μέλη της Επιτροπής για να την εκτιμήσουμε και να τοποθετηθούμε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ηρεμήστε!
Κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, για όνομα του Θεού! Δεν εισηγείστε στο κόμμα σας αυτό το πρόβλημα της Επιτροπής;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Μην ταράζεστε, κύριε Πρόεδρε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ορίστε, κύριε Ρήγα, έχετε το λόγο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Δεν σημαίνει πως επειδή η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει αυτή την άποψη ότι εκφράζει κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό της. Δεν χρειάζεται.
Θα παρακαλούσα να υπάρχει χαμηλότερη ένταση.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Ρήγα, κοιτάξτε κάτι. Εάν καθόσασταν εδώ πέρα τρεις μήνες να υφίστασθε αυτό το οποίο υφίσταμαι εγώ...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Και εγώ κάθομαι εδώ, κύριε Πρόεδρε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Βιβλίο θα γράψω!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να παρασυρόμαστε γιατί αυτό γίνεται και σκόπιμα. Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε την άποψή της, αυτά που είπε είναι δικές της απόψεις. Από εκεί και πέρα, ας ξεκινήσουμε να μπούμε στο θέμα.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριοι συνάδελφοι, θεώρησα ότι η έκθεση δεν ήταν ένα έγγραφο μελέτης στο πόδι πέντε λεπτών διαρκούσης της Επιτροπής. Η έκθεση έπρεπε να διανεμηθεί στους συναδέλφους, να μελετηθεί από τους συναδέλφους και σήμερα, με ηρεμία και αφού είχε μελετηθεί από τους συναδέλφους -και αυτό είπαμε- να γίνει η συζήτηση.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Πρόεδρε ,.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Δεν σας δίνω τον λόγο, κυρία Κωνσταντοπούλου.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, τώρα που διανείματε τα έγγραφα, ζητώ τον λόγο επί των εγγράφων του κ. Μιωνή.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Λοιπόν, ως εκ τούτου, όλα αυτά τα οποία λέει η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι στα πλαίσια της εν γένει συμπεριφοράς της στην Επιτροπή να δημιουργεί προβλήματα.
Κύριοι συνάδελφοι, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εάν πήρατε το αντίγραφο. Όποιος θέλει, εάν δεν έχετε πάρει, κύριοι συνάδελφοι, μπορείτε να μεταβείτε στο γραφείο της κυρίας Νόση, από όπου θα πάρετε αντίγραφο του cd, το οποίο συνοδεύει την έκθεση πραγματογνωμοσύνης, αν και έχουμε και εδώ και μπορείτε να πάρετε. Θα παρακαλούσα να πάρετε όλοι, γιατί βγάλαμε 13 αντίγραφα και δεν θα ήθελα να παραμείνει κανένα, στα χέρια κανενός.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: Θα παρακαλούσα να μου δώσετε μια έκθεση.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ορίστε, κυρία Κωνσταντοπούλου, έχετε το λόγο.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Λοιπόν, τώρα που μας διανείματε τα έγγραφα εγώ επισημαίνω ότι παρατηρείται το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα ίδια ακριβώς θέματα, τα οποία επισημάναμε όταν ο κ. Μιωνή απέστειλε πάλι αντιδικονομικώς το υπόμνημα εκείνο αυθορμήτως, ενώ εμείς τελούσαμε υπό την πλάνη ότι τον έχετε κλητεύσει.
Θα ήθελα να ξέρω -και παρακαλώ να απαντήσετε- εάν τον έχετε κλητεύσει ή όχι. Αυτό είναι το πρώτο.
Δεύτερο, η εξουσιοδότηση αυτή δεν πληροί τους όρους της δικονομίας. Δεν αναγράφει ο κ. Μιωνή τη διεύθυνση κατοικίας του, ώστε να κλητευθεί. Εξουσιοδοτεί, χωρίς να υπάρχει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του. Βλέπω ότι εξουσιοδοτεί για άλλη μια φορά από την Αθήνα. Στην Αθήνα υπέγραψε και την εξουσιοδότηση ή φέρεται ότι την υπέγραψε για να έρθει το υπόμνημά του. Στην Αθήνα φέρεται ότι υπογράφει και την εξουσιοδότηση αυτή για να κατατεθεί εκ μέρους του η επιστολή. Αν ο κ. Μιωνή πηγαινοέρχεται στην Αθήνα και υπογράφει αυτές τις εξουσιοδοτήσεις, δεν αντιλαμβάνομαι αυτή την απεύθυνση προς την Επιτροπή, να προσκαλεί την Επιτροπή να πάει να τον βρει στο Τελ Αβίβ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Επιτρέψτε μου, κυρία Κωνσταντοπούλου.
Κύριοι συνάδελφοι, εδώ αξία έχει.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν έχω τελειώσει! Θέλω να ξέρω υπάρχει έκθεση εγχειρίσεως, όπως έχουμε ζητήσει να γίνεται με κάθε έγγραφο, που έρχεται στην Επιτροπή;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Έγινε επιστολή.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Το ίδιο ακριβώς θέμα το θέσαμε την προηγούμενη φορά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κυρία συνάδελφε, λάβαμε επιστολή. Δεν ήρθε κανείς να το φέρει εδώ πέρα.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η εξουσιοδότηση ήρθε με επιστολή, οπότε υπάρχει και κάποιος φάκελος που θα μας διανείμετε. Αυτό λέτε. Για να καταλάβουμε ακριβώς τι γίνεται.
Υπάρχει φάκελος ταχυδρομικός, κυρία Νόση;
(Στο σημείο αυτό η κ. Νόση δείχνει τον κύριο Πρόεδρο)
Ο κύριος Πρόεδρος τον πήρε, όχι εσείς; Α, εσείς τα έχετε πάρει, κύριε Πρόεδρε;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Συγνώμη, τώρα θυμήθηκα. Ήρθε εδώ ένας νεαρός, ο οποίος μου έφερε εκ μέρους του κυρίου δικηγόρου αυτή την επιστολή.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ποιος νεαρός ήρθε και σας έφερε εκ μέρους του δικηγόρου; Τι είναι αυτές οι διαδικασίες; Κάνετε ιδιωτική διαχείριση του ζητήματος;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Αξία έχει ένα γεγονός, ότι εκεί που ψάχναμε τον κ. Μιωνή και δεν έβγαινε στα τηλέφωνα και δεν ξέραμε τις διευθύνσεις, ήρθε μια επιστολή του, η οποία μας λέει ότι είναι διαθέσιμος να καταθέσει στο Τελ Αβίβ.
Νομίζω ότι εκείνο το οποίο -αν θέλουμε να ερευνούμε την ουσία και να ασχολούμαστε με την ουσία της υποθέσεως- είναι ότι η επιτροπή από την ώρα και τη στιγμή που έχει πιάσει επιτέλους μια επαφή με τον κ. Μιωνή μέσω του δικηγόρου του.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ποια επαφή έχει πιάσει; Εσείς λέτε ότι ήρθε ένας νεαρός και σας έφερε επιστολή! Η εξουσιοδότηση δεν είναι για κανέναν νεαρό, είναι για τον συνάδελφο τον κ. Ναμία -αν ισχύει αυτή η εξουσιοδότηση!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας λέω, λοιπόν, ότι ήμουν στην Έδρα και με ενημέρωσαν πως κάποιος δικηγόρος τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Επιτροπής και είπε ότι θέλει να φέρει μια επιστολή εκ μέρους του κ. Μιωνή. Λέω «αν την φέρουν, να την πάρετε». Μόλις την έφερε, φώναξα την κ. Νόση.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ποιος την πήρε; Η κυρία Νόση λέει ότι δεν την έχει πάρει.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το γραφείο μου, το γραφείο μου την πήρε!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ποιο γραφείο σας;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το γραφείο μου, κυρία συνάδελφε!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ποιο γραφείο σας; Εδώ είναι Επιτροπή!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Πηγαίνετε να μου κάνετε μήνυση, κυρία συνάδελφε. Το γραφείο μου, οι τοίχοι, οι τοίχοι!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αυτά λέει και ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Βενιζέλος.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ε, αυτό λέω και εγώ. Πάρτε με και μένα στη θέση του Παπακωνσταντίνου.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εδώ είναι Επιτροπή, δεν μπορείτε να κάνετε αυτού του είδους τις συνεννοήσεις.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Εν πάση περιπτώσει, κατέβηκα κάτω, είδα την επιστολή και είπα: Φωνάξτε την κ. Νόση, πάρτε την επιστολή και μέχρι την ημέρα που θα έχουμε Επιτροπή, θα τηρηθεί το απόρρητο, δεν θα λάβει γνώση κανένας και τελειώσαμε.
Η ουσία, λοιπόν, του ζητήματος είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε μια δηλωμένη βούληση του κ. Μιωνή ότι προτίθεται να καταθέσει κατά τον τρόπο που λέει πως θα καταθέσει.
Από εδώ και πέρα, εμείς θα πρέπει να δούμε: Το απορρίπτουμε αυτό; Δεν μας αρέσει, επειδή η εξουσιοδότηση δεν καλύπτει το τύπο της Ποινικής Δικονομίας ή επειδή -ξέρω εγώ- δεν μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μας ήρθε;
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, ...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ένα λεπτό κύριε Καπερνάρο.
Μια χαρά υπόθεση. Θα επικοινωνήσουμε, λοιπόν, με τον κ. Μιωνή μέσω του κυρίου δικηγόρου. Θα του πούμε: Θα πάει ο κ. Μιωνή στην Πρεσβεία κάτω να σου κάνει ένα πληρεξούσιο, όπως προβλέπει η Ποινική Δικονομία και η Πολιτική Δικονομία και με το πληρεξούσιο αυτό θα μας φέρετε μια επιστολή και κατόπιν θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Αν θέλετε έτσι, μια χαρά το κάνουμε.
Ορίστε, κύριε Καπερνάρο, έχετε το λόγο.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, κατ' αρχήν θα ήθελα να σας πω ότι αυτά που λέτε θα ήταν βάσιμα, εάν τα θέτατε επί της βάσεως ότι αυτά τα δύο έγγραφα που εστάλησαν στην Επιτροπή μας είναι νόμιμα.
Δεν είναι νόμιμο το πρώτο, διότι όταν στέλνει ο ίδιος προσωπική επιστολή όχι μόνο δεν έχει κάτι που να επιβεβαιώνει ότι αυτή η υπογραφή είναι δική του -καλή τη πίστει τη δεχόμαστε- αλλά δεν έχει έδρα. Πώς θα μπορέσουμε να έχουμε ένα έγγραφο με νόμιμη βάση στηριζόμενο, αν δεν έχουμε την έδρα, από πού΄το στέλνει. Δεν έχει ούτε καν διεύθυνση στο έγγραφο που στέλνει στη Βουλή -και όχι μόνο σε αυτό το έγγραφο της εξουσιοδοτήσεως.
Αν, λοιπόν, ληφθεί υπ' όψιν ότι αυτή η εξουσιοδότηση είναι μια βεβαίωση -ή ακόμα και αυτό που στέλνει αυτός- είναι ψευδής, διότι δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η Ποινική Δικονομία.

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΠΝΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΑΣΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΖΩΙΤΣΑΣ

    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση