GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είχαμε ένα ερωτικό καυγαδάκι" λέει τώρα για το θάνατο της 23χρονης ο φίλος της...

Παρουσιάστηκε το πρωί στον τακτικό ανακριτή ο 25χρονος, που ξυλοκόπησε στις αρχές Απριλίου στη Νέα Μάκρη την 23χρονη Φαίη Μπλάχα, η οποία...

Παρουσιάστηκε το πρωί στον τακτικό ανακριτή ο 25χρονος, που ξυλοκόπησε στις αρχές Απριλίου στη Νέα Μάκρη την 23χρονη Φαίη Μπλάχα, η οποία κατέληξε σε νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες.
Ο κατηγορούμενος, αρνείται την κατηγορία και αποδίδει το τραγικό περιστατικό σε ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος υποστηρίζει ότι με το θύμα είχαν ένα «ερωτικό καυγαδάκι» και πάνω στον διαπληκτισμό η κοπέλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Για το συμβάν έχει, ήδη, καταθέσει η αδελφή τής 23χρονης, η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό, ενώ, ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου θα καταθέσουν συγγενείς του.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην κοπέλα, ενώ ο 15ος Ειδικός Ανακριτής είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου.
Η 23χρονη Φαίη διατηρούσε δεσμό με τον 25χρονο και το βράδυ της 5ης Απριλίου το ζευγάρι είχε βγει για να διασκεδάσει. Κατά την επιστροφή το ζευγάρι τσακώθηκε και η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο.
Ο 25χρονος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια. Σε ένα από τα χτυπήματα, η άτυχη 23χρονη χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου κι έμεινε αναίσθητη.
Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε εμπλακεί σε αιματηρή επίθεση εναντίον δημοτικού συμβούλου στην Αγία Παρασκευή, που σημειώθηκε προεκλογικά στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση