GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά του φίλου της αστρολόγου που σκοτώθηκε στην Κηφισιά

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου που παρέσυρε και σκότωσε με αυτοκίνητο την 55χρονη φίλη του, τα ξημερώματα ...


Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου που παρέσυρε και σκότωσε με αυτοκίνητο την 55χρονη φίλη του, τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά.
Σε βάρος του 43χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος χτύπησε το θύμα υποστηρίζοντας ότι τη δολοφονία έκανε κάποιος άλλος, ο οποίος βρισκόταν επίσης μέσα στο όχημα, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε από την προανάκριση.
Ο 43χρονος θα οδηγηθεί για απολογία σε ανακριτή σχετικά με το θάνατο της φίλης του, ενώ σήμερα αναμένεται και η δίκη του ενώπιον του Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για παράνομη οπλοκατοχή.
Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν το έγκλημα είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία ανάμεσα στο ζευγάρι. Μάλιστα το θύμα είχε τηλεφωνήσει στον 27χρονο της γιο της για να τη βοηθήσει ωστόσο όταν έφτασε στο σημείο βρήκε τη μητέρα του κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της και τον 43χρονο σε μικρή απόσταση από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση