GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτα παίχτες, μετά προπονητής για τον ΠΑΟΚ

Μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη ο προπονητής για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πιθανότητα να κλείσουν παίκτες άμε...

Μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμη ο προπονητής για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ωστόσο στον ΠΑΟΚ υπάρχει η πιθανότητα να κλείσουν παίκτες άμεσα.
Όπως αναφέρει η Sportday, στο «Δικέφαλο του Βορρά» σκοπεύουν να κινηθούν επάνω στον μεταγραφικό σχεδιασμό που είχαν καταστρώσει με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της ομάδας.

Βάσει του πλάνου αυτού, οι υπεύθυνοι της ομάδας εξετάζουν τις περιπτώσεις των παικτών που μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο. Το πλάνο αυτό βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται κοντά στο «εξάρι» και τον επιθετικό χαφ.

Εάν θα ολοκληρωθούν οι συμφωνίες πριν πέσουν οι υπογραφές με τον νέο προπονητή είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση