GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε στην εγκυμοσύνη δεν πρέπει να κάνουμε σεξ;

Σε μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο διαπιστώθηκε...

Σε μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο διαπιστώθηκε...ότι οι υγιείς γυναίκες μπορούν να αφήσουν τη σέξι διάθεση να τις παρασύρει όποτε και αν θέλουν, χωρίς ανησυχία.
"Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, η συνουσία δε βλάπτει το έμβρυο ούτε προκαλεί πρόωρο τοκετό" επισημαίνει σύμφωνα με τo mothersblog, η συγγραφέας της μελέτης, Claire Jones, M.D., μαιευτήρας-γυναικολόγος.
"Το σπέρμα περιέχει προσταγλανδίνες, ορμόνες που βοηθούν να προκληθεί τοκετός" γράφει η Claire Jones σε δημοσίευμα που φιλοξενεί το shape. "Παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία είναι ανάμεικτα, αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν δύο εξαιρέσεις στον κανόνα ασφαλούς σεξ: αν έχεις διαγνωστεί ως υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη ή με προδρομικό πλακούντα, μια κατάσταση όπου ο πλακούντας αναπτύσσεται πολύ κοντά στον τράχηλο της μήτρας. Στις περιπτώσεις αυτές, συμβουλεύσου το μαιευτήρα σου πρώτα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις αποχή" συμπληρώνει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση