GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περπέρογλου: «Ελπίζω να επαναλάβει ο Ολυμπιακός αυτό που πέτυχε πέρσι»

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ενόψει του φάιναλ φορ, ο Στράτος Περπέρογλου, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμ...

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ενόψει του φάιναλ φορ, ο Στράτος Περπέρογλου, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το...
τρόπαιο για 2η διαδοχική χρονιά.

«Παίξαμε το καθοριστικό ματς με την Εφές μπροστά στον κόσμο μας και με τη βοήθειά τους τα καταφέραμε», είπε μεταξύ άλλων ο διεθνής σλομ φόργουορντ και συνέχισε: «Πολλά πράγματα μπορούν να σε βγάλουν εκτός ρυθμού, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στο Λονδίνο. Ελπίζω να επαναλάβουμε αυτό που πέτυχε πέρσι η ομάδα».

Για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επισήμανε: «Πρόκειται για δύο αθλητικές ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει δυνατούς ψηλούς. Θα υπάρχει πολλή ένταση και πάθος. Πιστεύω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό, όλα τα άλλα έρχονται μετά. Θα νικήσει η ομάδα που θέλει περισσότερο να φτάσει στον τελικό, αυτή που θα παλέψει πιο πολύ».

Παραδέχθηκε ότι η «ομάδα του στρατού» υπερτερεί μέσα στη ρακέτα λέγοντας χαρακτηριστικά «έχουν πιο μεγάλα κορμιά από μας. Υποθέτω πως έχουν ένα πλεονέκτημα εκεί, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες ομάδες και έχουμε καταφέρει να τις κερδίσουμε. Εμείς βασιζόμαστε στην ομαδική δουλειά και έτσι θα παίξουμε και σε αυτό το ματς».

Όσον αφορά τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός για να περάσει στον τελικό τόνισε: «Στο φάιναλ φορ είναι δύσκολο να πεις ότι μια ομάδα είναι φαβορί και η ιστορία έχει δείξει πως έχουν γίνει πολλές εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν είναι μια σειρά πλέι οφ. Γι’ αυτό δεν μπορείς να πεις ότι μία ομάδα είναι φαβορί. Πάντως θεωρώ πως σε τέτοια ματς είναι καλύτερα να πηγαίνεις σαν αουτσάιντερ. Βγάζει την πίεση από τις πλάτες σου και τη φέρνει σε αυτές της ΤΣΣΚΑ. Κι έτσι θα πάμε στο Λονδίνο».

Κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση πνευματικά και ψυχολογικά, γιατί και αυτό το κομμάτι είναι πολύ σημαντικό, πώς θα προσεγγίσεις ένα ματς στο μυαλό σου. Χωρίς φόβο και με σεβασμό απέναντι σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση