GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε τα ιστορικά υψηλά του ο Dow Jones

Οι ανησυχίες για επιβράδυνση του προγράμματος τυπώματος χρήματος από τη Federal Reserve πίεσαν τη Wall Street, οδηγώντας τον Dow Jon...


Οι ανησυχίες για επιβράδυνση του προγράμματος τυπώματος χρήματος από τη Federal Reserve πίεσαν τη Wall Street, οδηγώντας τον Dow Jones σε πτώση από τα επίπεδα ρεκόρ του.
Θα ήταν λογικό να εξετασθεί μια ήπια μείωση του ρυθμού τυπώματος χρήματος από τη Federal Reserve, εάν η αγορά εργασίας και η οικονομία διανύσουν μερικούς ακόμα μήνες σταδιακής βελτίωσης”, δήλωσε το απόγευμα ο Eric Rosengren, πρόεδρος της Boston Fed Bank. Αυτή τη στιγμή, θα ήταν πρόωρο να διακοπεί η ποσοτική χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής, όσο δεν επιτυγχάνεται πλήρης απασχόλησης και ο πληθωρισμός παραμένει κοντά στα χαμηλά 30 ετών, πρόσθεσε. Στη συνεδρίαση της Τρίτης ο Dow Jones κινήθηκε χαμηλότερα, στις 15.303 μονάδες με απώλειες της τάξης του 0,70%. Αντίστοιχα και ο S&P υποχώρησε στις 1.648 μονάδες, ενώ απώλειες 0,60% κατέγραψε και ο τεχνολογικός Nasdaq, στις 3.468 μονάδες.
 Οκτώ από τους 10 κλάδους του Standard & Poor’s 500 κινήθηκαν διορθωτικά, με τις μετοχές των εταιρειών Verizon Communications και Procter & Gamble να υποχωρούν πάνω από 2,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση