GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμο το Κατάρ για επενδύσεις στη Σερβία

Το έντονο ενδιαφέρον τους για επενδύσεις στη Σερβία εξέφρασαν εκπρόσωποι του Ταμείου Επενδύσεων του Κατάρ, μετά τη συνάντηση που πρα...


Το έντονο ενδιαφέρον τους για επενδύσεις στη Σερβία εξέφρασαν εκπρόσωποι του Ταμείου Επενδύσεων του Κατάρ, μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον Σέρβο υπουργό Εμπορίου, Ρασίμ Λιάγιτς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του σερβικού υπουργείου, το Κατάρ είναι έτοιμο να προχωρήσει σε επενδύσεις στον τομέα της γεωργίας, της παραγωγής τροφίμων, της ενέργειας, των ορυχείων και των υποδομών στη Σερβία, καθώς η χώρα αποτελεί ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε οι επιχειρηματίες να εντείνουν τις επαφές τους με στόχο την προώθηση μίας διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, και κατ' επέκταση η υπογραφή συμφωνίας για οικονομική και τεχνική συνεργασία και αμοιβαία προστασία των επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση