GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταβέρνα "η ωραία Τρόικα"...

Σε ένα όμορφο μέρος που το λένε ΕΛΛΑΔΑ άνοιξε ένα ωραίο μαγαζί που το λένε ΤΡΟΙΚΑ φυσικά τα αφεντικά είναι Γερμανοί και κάποιοι άλλο...


Σε ένα όμορφο μέρος που το λένε ΕΛΛΑΔΑ άνοιξε ένα ωραίο μαγαζί που το λένε ΤΡΟΙΚΑ φυσικά τα αφεντικά είναι Γερμανοί και κάποιοι άλλοι Ευρω-πεη που δεν τους ξέρουμε ακόμα καλά.
Όμως για να λειτουργήσει αυτό το κατάστημα έπρεπε να βάλει άτομα που να ξέρουν την γλώσσα και να είναι και καλά παιδιά που θα υπακούουν σε όλες της εντολές τους.

Επειδή το κατάστημα λειτουργεί όλο το 24ωρο έψαξαν και βρήκαν 3 ικανότατα άτομα και για της τρεις βάρδιες τον ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΗ άτομα τα όποια έχουν δείξει από πολύ μικρή ηλικία ότι ξέρουν από δουλεία μιας και μια ζωή τρέχουν στο μεροκάματο .

Έτσι ξεκίνησε αυτό το μαγαζί να δουλεύει καθημερινά εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου και φυσικά τα αφεντικά είναι απόλυτα ικανοποιημένα για την επιλογή των υπευθύνων του καταστήματος .

Στο κατάστημα αυτό θα βρείτε πολλά ειδή πιάτων για όλα τα γούστα σας αναφέρω μερικά από τα πιάτα μας, ΔΕΗ κοπανιστή στην σχάρα, ΟΠΑΠ τηγανητός με λαμογια, Πολιτικά Κομματόσκυλα βραστά, ΕΡΤ με Χαβιάρι ,ΔΕΠΑ λαδοριγανη ,του ΛΙΜΑΝΙΟΥ το Πιάτο ,της ΠΑΙΔΕΙΑΣ το Κάγκελο σκέτο, ΟΣΕ Διπλομαγιρεμενο ,ΚΟΣΜΑΚΗΣ σβησμένος στο ξύδι, φυσικά το ΧΡΥΣΟ πιάτο ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ , για επιδόρπιο έχουμε σοκολάτα ΥΓΕΙΑΣ και επίσης ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ. Σύντομα έρχονται και άλλα πολλά πιάτα ημέρας .

Όλο αυτό το διάστημα οι τρεις ικανότατοι υπεύθυνοι προσπαθούν να πείσουν όλους τους πελάτες (εμάς) ότι είναι το καλύτερο μαγαζί που έχει περάσει ποτέ απ την χώρα αυτή και κάθε φορά βρίσκουν τον τρόπο να πάμε στο μαγαζί τους να κάνουμε τζίρο και φυσικά όταν έρχεται ο λογαριασμός μας πιάνουν τον κ@λο κανονικά, αλλά εμείς συνεχίζουμε να πάμε γιατί είμαστε πελάτες μ@.....ες και επειδή μας αρέσει να δείχνουμε κουλτουριάρηδες γουστάρουμε να μας π@δ@νε τρώγοντας .

Κάθε μέρα μας πλασάρουν από ένα διαφορετικό πιάτο που σε άλλον αρέσει και σε άλλον όχι και μας βάζουν στο παιχνίδι να κρίνουμε τα πιάτα τους ο καθένας μας απ την πλευρά του, αντί να πούμε στόμα με στόμα ότι αυτό το μαγαζί είναι ακριβό και δεν πρέπει να πάμε, εμείς εκεί στο χάλι μας συνεχίζουμε να πάμε και να αφήνουμε ότι έχουμε απ τα λεφτά μας .

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Ένα μαγαζί που δεν είναι καλό η φωνάζεις τον Έχτορα να το συμμαζέψει με όποιο τίμημα, ή το αφήνεις να κλείσει μπας και ανοίξει κάτι καλύτερο που πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο αν ψάξουμε καλά.

Σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι πελάτες αν ένα κατάστημα δεν πάει καλά όπως αυτό τώρα.

Τι δεν κατάλαβες κύριε πελάτη?

Είμαστε όλοι πελάτες σε ένα κακόγουστο ακριβό μαγαζί που κατορθώνει χάρη σε μας να επιβιώνει γιατί δεν μας κόβει να πούμε τέλος φτάνει πια κατεψυγμένο δεν τρώμε θέλουμε φρέσκο Ελληνικότατο πράγμα.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα καλή μας όρεξη στο επόμενο πιάτο ΚΑΤΕΨΥΓΜΈΝΑ ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΤΣΑ
Αναγνώστης

2 σχόλια

  1. Όταν πήραν τους κομμουνιστές δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν κομμουνιστής.

    Όταν πήραν τους Εβραίους δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν Εβραίος.

    Όταν πήραν τους συνδικαλιστές δεν διαμαρτυρήθηκα, άλλωστε δεν ήμουν συνδικαλιστής.

    Όταν ήρθαν να με πάρουν, δεν είχε μείνει κανείς να διαμαρτυρηθεί για μένα.

    Αυτή η ΜΑΎΡΗ προπαγάνδα να στρέφουν τον έναν ενάντιου του άλλου είναι το μόνο όπλο τους...

    Δεν υπάρχουν γιατροί που τα παίρνουν; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να κλείσει το νοσοκομείο;

    Δεν υπάρχουν ΔΙΚΑΣΤΕΣ που τα παίρνουν; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να κλείσουν τα δικαστήρια;

    Δεν υπάρχουν κλέφτες πολιτικοί; ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ , να καταργήσουμε την δημοκρατία;

    Δεν υπάρχουν διαιτητές ποδοσφαίρου που τα παίρνουν ;ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ να καταργήσουμε το ποδόσφαιρο;


    Έχω να αναφέρω τέτοια εκατομμύρια παραδείγματα....Όμως γιαυτό υπαρχή το ΚΡΑΤΟΣ δίκαιου δίκαιου και όχι το κομματικό κράτος οπερέτα που έχουμε ΣΉΜΕΡΑ που πρέπει να καταστραφεί και να καούν ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΜΑΖΙ να καούν κυριολεκτικά ... με παλιά υλικά δεν χτίζεις τίποτα καινούργιο ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    οι 32 διορισμένοι του σωτήρα Κεδικογλου παίρνουν όσο 2.000 εργαζόμενοι τον 600 ευρώ....

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος...Δεν ήταν ο στόχος η ΕΡΤ...ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....ΞΥΠΝΆΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΆΘΑΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βατερλώ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ήξεραν για την ΕΡΤ και τώρα τρέχουν για να κερδίσουν κάποια ψηφουλάκια. Απέδειξαν την αναξιοπιστία τους, γιατί φοβήθηκαν όταν είδαν τις αντιδράσεις !
    Βατερλώ και για τη ΝΔ, γιατί επικοινωνιακά τα έκανε μπάχαλο, από τη στιγμή που υπήρχαν δηλώσεις Κεδίκογλου κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ειδικότερα δημιουργεί ένα κλίμα πανικού σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί όλοι αρχίζουν να φοβούνται ότι μπορεί να έρθει ξαφνικά και η δική τους σειρά.
    Φυσικά οι ψευτομαγκιές για την κήρυξη πρόωρων εκλογών δεν έχουν πέραση, γιατί απλά δεν είναι σίγουρο, πλέον, αν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα πιάσουν το 3%, ειδικά τώρα που αποκαλύπτεται ότι ήξεραν.
    Από την άλλη η ΝΔ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, ειδικά αν βλέπει ότι τα οικονομικά δεν βγαίνουν, ότι τα ρωσικά κεφάλαια δεν σώζουν τη κατάσταση, οπότε μπορεί να ετοιμάζει ηρωική έξοδο ο κ. Σαμαράς, ανάλογη με αυτήν του Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Η μαύρη εικόνα στα κανάλια της ΕΡΤ αποτελεί ένα πλήγμα για την τρικομματική κυβέρνηση, άσχετα με την ποιότητα και την θεαματικότητα της ΕΡΤ. Αν αυτό συνδυαστεί με την μαζική καταψήφιση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές καθηγητών ( κυρίως ) και δασκάλων ( δευτερευόντως ), τότε μιλάμε και συνθήκες 1981, οπότε η ΝΔ συρρικνώνεται σημαντικά και πέφτει ακόμα πιο χαμηλά ( προς όφελος των ΑΝΕΛ και της Χ.Α ), ενώ Βενιζελοπασοκ και Κουβελοδημαρ δίνουν μάχη για να μπουν οριακά στη Βουλή, έχοντας απέναντί τους τους άνεργους, τους νεόπτωχους, τους φοροχαρατσόπληκτους, τους δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους νέους και το μεγάλο μέρος των συνταξιούχων, που βιώνει κάθε μέρα την εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση