GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σακοράφα και Κασιδιάρης προηγούνται για τον δήμο της Αθήνας. Πολύ χαμηλά ο Καμίνης...

Από τον  Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο Press-Gr. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν πάρει στα χέρια...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο Press-Gr.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν πάρει στα χέρια τους τα κομματικά επιτελεία για τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα.
Έχουν μετρηθεί διάφορα ονόματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Press-gr ένα αρχικό συμπέρασμα είναι ότι στις δύο πρώτες θέσεις έρχονται ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή.
Τα πιο "αναγνωρίσιμα" πρόσωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Σοφία Σακοράφα και από την Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ακολουθούν άλλα πρόσωπα προερχόμενα από τη ΝΔ  όπως ο πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης  που θέλει να είναι πάλι υποψήφιος ενώ ο νυν δήμαρχος Γ, Καμίνης με την υποστήριξη μόνο της ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει χαμηλά ποσοστά της τάξης του 6%. 

22 σχόλια

  1. Η ωραία και το τέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Sakorafa καλλα θα κανει να ασχωλιθει με το αθληματης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με κασιδιαρη δημαρχο θα ξεβρομισει η αθήνα απο τα ορκ!


    Υ.Γ.
    τη σακοραφα δεν την λες και ωραια.... εκτος αν εχεις να γ@μησεις πολύ καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωρα ειναι να βγει ο ψυχακιας ναζιστης δημαρχος να την παει την αθηνα 100 χρονια πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτη ανατροπή στις εκλογές των καθηγητών με σαφέστατη αποδοκιμασία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Καταποντισμός και ακολουθούν οι περισσότερες ενώσεις δασκάλων !

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 16ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΕ 76 ΑΠΟ 89 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΛΜΕ ( μαζί
    με την ΕΛΜΕ Πειραιά )

    Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

    εκπρόσωποι
    2013 2011 ΔΙΑΦ
    ΣΥΝΕΚ 103 70 +33
    ΔΑΚΕ 89 98 -9
    ΠΑΜΕ 57 46 +11
    ΠΑΡΕΜΒ 53 40 +13
    ΠΑΣΚ 37 85 -48
    ΔΗΑΡΜΕ 2 0 2
    ΛΟΙΠΑ 26 10 16

    ΣΥΝΟΛΟ 367 349

    Εννοείται ότι ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της ΔΑΚΕ ψηφίζουν άλλα δεξιά κόμματα ( ΑΝΕΛ , Χ. Α ), άρα ο καταποντισμός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στους καθηγητές είναι τεράστιος, ενώ ανύπαρκτη είναι η ΔΗΜΑΡ ! Τα ίδια θα συμβούν και σε δασκάλους - νηπιαγωγούς, σε μικρότερο βαθμό, γιατί φαίνεται ότι οι δάσκαλοι είναι πιο συντηρητικοί και αγκυλωμένοι με τα κόμματα της καταστροφής της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαρωτικές αλλαγές στις Δημοτικές Εκλογές 2014! Σε ένα ψηφοδέλτιο οι υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι…

    http://www.filadelfia-xalkidona.gr/2013/06/%CF%83%CE%B1%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να την πάει 100 χρόνια πίσω χέστηκα καλυτερα περνάγαμε ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ανώνυμος που είπε (9 ΙΟΥΝ 2013 - 5:06:00 Μ.Μ.)...
    ωρα ειναι να βγει ο ψυχακιας ναζιστης δημαρχος να την παει την αθηνα 100 χρονια πισω

    Έλα - Ανώνυμη Ρένα τΣΥΡΙΖΑ - βγες καλέ σε γνώρισα... τυχερή ... το γλύτωσες τούτη τη φορά το κατάβρεγμα του Κασιδιάρη, τότε στον Παπαδάκη, που καθόσουν ανάμεσα σε Πάκη και De La Tola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειαζόταν ένας Καμίνης, για να γίνει ένας Κασιδιάρης δήμαρχος. Δράση-αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι βλάκες πιστεύουν πως έχουμε δημοκρατία. Πως θα τη βγάλουν καθαρή. Πως θα τη σκαπουλάρουν. Πως κάποιος διαπραγματεύεται σκληρά γιʼ αυτούς.

    Οι βλάκες είναι εθισμένοι στο μαύρο. Στην απογοήτευση και στο εμπόριο ελπίδας. Στα υπουργικά συμβούλια. Στις ηγετικές ομάδες.

    Οι βλάκες λησμονούν.

    Οι βλάκες ερεθίζονται απʼ τους ηγέτες, τις πολιτικές φυσιογνωμίες, τους σοφούς.


    Οι βλάκες γλείφουν τʼ αρχίδια του γραφειοκράτη, αισθάνονται συγκίνηση άγχος, τύψεις, δέος.

    Οι βλάκες πολλές φορές έχουν ένα αίσθημα βιασμού του εαυτού τους.

    Oι βλάκες αυτογαμιούνται.

    Οι βλάκες είναι γλείφτες, αμοραλιστές, φαντασιόπληκτοι της δεκάρας.

    Οι βλάκες είναι βρέφη πρόωρα γερασμένα που ταυτίζουν την περιφέρεια της γης με τον κώλο τους.

    Οι βλάκες πιστεύουν στην ελεύθερη αγορά, στον ανταγωνισμό, στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στο άκοπο γαμήσι, στις αποικίες.

    Οι βλάκες αυτοελπίζουν και αυτοθαυμάζονται.

    Οι βλάκες νομίζουν πως θα πλουτίσουν.

    Οι βλάκες έχουν χεσμένους τους άλλους βλάκες που νομίζουν πως είναι τόσο βλάκες που τους αξίζει το χέσιμο και τίποτε άλλο.

    Οι βλάκες είναι ικανοί να ξεπατώσουν μια χώρα, ένα λαό, μιαν ήπειρο, ένα σύμπαν.

    Οι βλάκες έχουν τάσεις κανιβαλικές. Είναι οι περιούσιοι ψηφοφόροι κάθε αυταπάτης. Κάθε ψυχωτικού δράκου που φυλάει Θερμοπύλες πλούτου και χλιδής.

    Οι βλάκες δακρύζουν με σωβρακοφανέλες, επετείους και πατριωτισμούς.

    Οι βλάκες αφομοιώνονται. Γίνονται ήσυχα αρνάκια και παχιά βαριά γουρούνια που καταβροχθίζουν τα πάντα και πληθαίνουν αλματωδώς.

    Οι βλάκες αδημονούν να βγούμε στις αγορές, να πάρουν δάνειο, να γαμήσουν σε σουίτα.

    Οι βλάκες έχουν συναίσθημα λιγούρας, πανηγυρίζουν βουλιμικά με κάθε κωλοδάχτυλο της εξουσίας.

    Οι βλάκες πιστεύουν πως γεννήθηκαν για το οχτάωρο, το δωδεκάωρο, τη δουλειά.

    Οι βλάκες είναι τα υπολείμματα της φαλλοκρατίας και της φαυλοκρατίας. Είναι τα ορεκτικά του ρήτορα και του στρατηλάτη.

    Οι βλάκες παρερμηνεύουν και φθείρουν κατά το γούστο τους.

    Οι βλάκες ενοχλούνται απʼ τις ιδέες, τον πολιτισμό, τα ποιήματα.

    Οι βλάκες αγαπούν τον τσαμπουκά και τον πνευματικό τους. Θαυμάζουν το Μιχαλολιάκο και την Ανίτα Πάνια. Νοσταλγούν τον Παπαδόπουλο και τα χρηστά ήθη.

    Οι βλάκες είναι καταπλακωμένοι απʼ τα νοικοκυριά τους. Από αρμαθιές καταναγκασμών και δολιοτήτων.

    Οι βλάκες καυλώνουν με τη λέξη μεταρρύθμιση και τη λέξη εξυγίανση και τη λέξη ανάπτυξη.

    Οι βλάκες έπαιξαν στο χρηματιστήριο, οι βλάκες νόμισαν πως έπιασαν τον Θεό απʼ τα’ αρχίδια, πως η Ολυμπιάδα, η Αττική Οδός, η ζεύξη Ρίου-Αντιρρίου ήταν δώρα των περιούσιων Ευρωπαίων.

    Οι βλάκες πίστεψαν πως πρόοδος είναι να πεταχτούν με τσάρτερ απʼ τη Γαστούνη στο Μιλάνο. Πως πρέπει να μπαζώσουν τους αγρούς γερμανικά καθρεφτάκια και να εισπράττουν απʼ τον ήλιο φράγκα πίνοντας φραπέ στο καφενείο.

    Οι βλάκες θεωρούν καινοτομία το ξεπούλημα του νερού, θεωρούν πράσινη ανάπτυξη τους ανεμιστήρες και εκπαίδευση τις καινοτομίες του μπάρμπα Σαμ.

    Οι βλάκες μας πετάνε σάλια, μας κουνάνε το δάχτυλο. Μας κλείνουν το ρεύμα, μας στερούν την ομορφιά.

    Οι βλάκες μας ψεκάζουν στις διαδηλώσεις, μας λογοκρίνουν, μας θάβουν, μας ξεζουμίζουν. Μας βρίζουν άχρηστους, τεμπέληδες, κουκουλοφόρους.

    Οι βλάκες είναι υπάνθρωποι, ξεθυμασμένες υπάρξεις των γραφείων και του καθήκοντος.

    Οι βλάκες έχουν κάτω απʼ το μαξιλάρι τους το παρακράτος και τον παπά. Τη συναισθηματική βιαιότητα και τον ξελιγωμένο διδακτισμό.

    Οι βλάκες πιστεύουν στη δικαιοσύνη του σφαγέα και στα θαύματα.

    Οι βλάκες δεν χρειάζονται πολιτισμό αλλά εταιρίες. Δεν χρειάζονται θέατρο αλλά σκυλάδικο. Δε χρειάζονται επιστήμονες αλλά μάνατζερ. Δεν χρειάζονται κομμουνισμό, κοινότητες κοινοκτημοσύνη, ευχαρίστηση, έρωτα, τροφή, οξυγόνο, φύση, ομορφιά, αλλά πλαστικό, κλοφέν ,διοξείδιο, κέρδος, αναβολικά, Πρετεντέρη, Τσίμα, Παπαχελά, πούτσα, ανήφορο και παπούτσια στενά.

    ANTIGAFH ΟΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

    {Αν έρθει μέρα, που θα διαβάσετε αυτό μου το γράμμα, θα πεί πως ο πατέρας σας έχει φύγει από κοντά σας... Ο πατέρας σας είναι ένας άνθρωπος, που ενεργεί όπως σκέπτεται. Και πού σίγουρα έμεινε πάντα πιστός στις πεποιθήσεις του... Προπάντων να κρατήσετε μέσα σας την ικανότητα να αισθάνεστε πολύ βαθιά κάθε αδικία, που διαπράττεται εναντίον οποιουδήποτε, σ΄ οποιοδήποτε σημείο κι αν είναι του κόσμου... Αυτή είναι η πιό ωραία αρετή ενός επαναστάτη.}


    Ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε μία πατρίδα για όλους τους ανθρώπους , ακόμη και για όσους δεν είχαν ποτέ πατρίδα .

    Το χτύπημα της αδικίας του ήταν αδιάφορο για το πού γίνεται η αδικία, από ποιόν και για ποιόν, αυτή ήτανε η μόνιμη αγωνία του Τσέ και που κυριάρχισε ως το τέλος, στην πορεία της ζωής του..

    Ο Ιππότης της Επανάστασης κατά της αδικίας ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ ΠΌΤΕ, δεν κατάφεραν να σκοτώσουν τα ιδανικά του ΠΌΤΕ, πάντα θα υπάρχουν μέσα σε κάποιο άλλο Η άλλη , άλλο Η άλλη.... να είστε σίγουροι ..

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://braxoritika.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ Η ΝΙΚΟΛΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ;

    ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  14. «Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος. Η αδιαφορία είναι αβουλία, είναι παρασιτισμός, είναι δειλία, δεν είναι ζωή. Γι’ αυτό μισώ τους αδιάφορους.

    Η αδιαφορία είναι το νεκρό βάρος της ιστορίας. Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα. Είναι η μοιρολατρία. Είναι αυτό που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Είναι αυτό που διαταράσσει τα προγράμματα, που ανατρέπει τα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Είναι η κτηνώδης ύλη που πνίγει την ευφυΐα.

    Αυτό που συμβαίνει, το κακό που πέφτει πάνω σε όλους, συμβαίνει γιατί η μάζα των ανθρώπων απαρνείται τη βούλησή της, αφήνει να εκδίδονται νόμοι που μόνο η εξέγερση θα μπορέσει να καταργήσει, αφήνει να ανέβουν στην εξουσία άνθρωποι που μόνο μια ανταρσία θα μπορέσει να ανατρέψει.

    Μέσα στη σκόπιμη απουσία και στην αδιαφορία λίγα χέρια, που δεν επιτηρούνται από κανέναν έλεγχο, υφαίνουν τον ιστό της συλλογικής ζωής, και η μάζα είναι σε άγνοια, γιατί δεν ανησυχεί. Φαίνεται λοιπόν σαν η μοίρα να συμπαρασύρει τους πάντες και τα πάντα, φαίνεται σαν η ιστορία να μην είναι τίποτε άλλο από ένα τεράστιο φυσικό φαινόμενο, μια έκρηξη ηφαιστείου, ένας σεισμός όπου όλοι είναι θύματα, αυτοί που τον θέλησαν κι αυτοί που δεν τον θέλησαν, αυτοί που γνώριζαν κι αυτοί που δεν γνώριζαν, αυτοί που ήταν δραστήριοι κι αυτοί που αδιαφορούσαν.

    Κάποιοι κλαψουρίζουν αξιοθρήνητα, άλλοι βλαστημάνε χυδαία, αλλά κανείς ή λίγοι αναρωτιούνται: αν είχα κάνει κι εγώ το χρέος μου, αν είχα προσπαθήσει να επιβάλλω τη βούλησή μου, θα συνέβαινε αυτό που συνέβη;

    Μισώ τους αδιάφορους και γι’ αυτό: γιατί με ενοχλεί το κλαψούρισμά τους, κλαψούρισμα αιωνίων αθώων. Ζητώ να μου δώσει λογαριασμό ο καθένας απ’ αυτούς με ποιον τρόπο έφερε σε πέρας το καθήκον που του έθεσε και του θέτει καθημερινά η ζωή, γι’ αυτό που έκανε και ειδικά γι’ αυτό που δεν έκανε. Και νιώθω ότι μπορώ να είμαι αδυσώπητος, ότι δεν μπορώ να χαλαλίσω τον οίκτο μου, ότι δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί τους τα δάκρυά μου.

    Είμαι ενταγμένος, ζω, νιώθω ότι στις συνειδήσεις του χώρου μου ήδη πάλλεται η δραστηριότητα της μελλοντικής πόλης, που ο χώρος μου χτίζει. Και μέσα σ’ αυτήν την πόλη η κοινωνική αλυσίδα δεν βαραίνει τους λίγους, μέσα σ’ αυτήν κάθε συμβάν δεν οφείλεται στην τύχη, στη μοίρα, μα είναι ευφυές έργο των πολιτών. Δεν υπάρχει μέσα σ’ αυτήν κανείς που να στέκεται να κοιτάζει από το παράθυρο ενώ οι λίγοι θυσιάζονται, κόβουν τις φλέβες τους. Ζω, είμαι ενταγμένος. Γι’ αυτό μισώ αυτούς που δεν συμμετέχουν, μισώ τους αδιάφορους. 11 Φεβρουαρίου 1917"

    Αντόνιο Γκράμσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, αφού διευκρίνισε πως εκφράζει προσωπικές του απόψεις, είπε πως, αν μετά τις επόμενες εκλογές δεν είναι εφικτή μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή σε συνεργασία με κόμματα της Αριστεράς, δεν θα ήταν ταμπού για αυτόν μια κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με ένα κομμάτι πατριωτών της Νέας Δημοκρατίας ή με ένα κομμάτι σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην έχει η Ελλάδα κυβέρνηση...
    Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής.

    Θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι ιδιαίτερα εκλεκτικός στις συνεργασίες του -αφού κατά δήλωσή του έχει πηδήσει τη μισή Αθήνα- αλλά θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως είναι ειλικρινής γιατί, όντως, έχει πηδήσει τη μισή Αθήνα.

    Ο κ. Τατσόπουλος δεν αναφέρεται σε συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αναφέρεται σε συνεργασία με τους πατριώτες της Νέας Δημοκρατίας.

    Ποιοι είναι αυτοί οι «πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας; Δεν ξέρω αλλά ξέρω πως δεν έχουν εκφράσει την παραμικρή αντίρρηση για το Μνημόνιο και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

    Οπότε, πόσο πατριώτες είναι;

    Το ίδιο ισχύει και για τους «σοσιαλδημοκράτες» του ΠΑΣΟΚ.

    Αν θυμάμαι καλά, η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς αντίθετη με το Μνημόνιο. Τι άλλαξε; Άλλαξε κάτι;

    Βέβαια, υπάρχει πολιτικός ρεαλισμός στην πρόταση του Πέτρου Τατσόπουλου: για να μην δημιουργηθεί κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-Χρυσής Αυγής, να δημιουργηθεί κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ.

    Δεν ξέρω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θέλει να γίνει κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία που έχει ως εναλλακτική να κάνει κυβέρνηση με την Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η λογική των δυο άκρων. Και στη μέση η Νέα Δημοκρατία. Η μόνη σίγουρη στην κυβέρνηση.

    Ας κάνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με την Χρυσή Αυγή. Θα είναι πολύ καλό για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την παραμονή της στην ευρωζώνη να μπουν στην κυβέρνηση οι νεοναζιστές.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ας αφήσει την Νέα Δημοκρατία και την Χρυσή Αυγή να κάνουν κυβέρνηση. Δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η κυβέρνηση. Και θα τελειώσει με πολύ άσχημο τρόπο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μετά αυτοδύναμος στην κυβέρνηση.

    Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν νεοναζί;

    Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επικαλεστεί τον νεοναζιστικό κίνδυνο της Χρυσής Αυγής, για να κάνει κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία και μετά να πει «Ελληνικέ λαέ, εμείς θέλαμε να καταργήσουμε το μνημόνιο αλλά, μπροστά στον κίνδυνο να μπει στην κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή, θυσιαστήκαμε και αναγκαστήκαμε να κάνουμε κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία για το καλό της πατρίδας».

    Δηλαδή, το πρόβλημα της χώρας δεν είναι πια η χρεοκοπία και το Μνημόνιο αλλά η Χρυσή Αυγή και ο νεοναζισμός.

    Ξεχάστε το έλλειμμα δημοκρατίας και την απουσία της Δικαιοσύνης. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή.

    Οπότε, με τον μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής ως δικαιολογία, ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ πως είναι εναντίον του Μνημονίου, βγαίνει από την δύσκολη θέση να αποδείξει πως το εννοεί, κάνει κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία και ξεπλένει και την Νέα Δημοκρατία.

    Είναι πάρα πολύ χρήσιμη η Χρυσή Αυγή, για το πολιτικό κατεστημένο και την οικονομική ελίτ. Πάνω στην Χρυσή Αυγή παίζεται η επιβίωσή τους.

    Η Χρυσή Αυγή είναι το πλυντήριο.

    Η Χρυσή Αυγή ήταν το τέλειο κόλπο του συστήματος. Και οι Έλληνες τσίμπησαν.

    Συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, για να σωθεί η χώρα από τον νεοναζισμό.

    Κι όμως, στις 22 Μαΐου, πολλοί σύντροφοι με είχαν ταράξει στο βρισίδι επειδή είχα γράψει -μεταξύ άλλων- το εξής:

    «Ως και συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση μπορεί να υπάρξει, με την δικαιολογία πως θέλουν να αντιμετωπίσουν τον ναζιστικό κίνδυνο της Χρυσής Αυγής. Για να σώσουν την χώρα. Πάλι.»

    Η κομπίνα συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θυμάμε στην ταινία "ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" Τον πατέρα να ρωτάει το γιό του "Μήπως παιδί μου είσαι κουμουνιστής"; Τώρα θα πρέπει να ρωτήσει"Μήπως παιδί μου είσαι Χρυσαυγίτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπούτζουκας Τηλέμαχος15 Ιουλ 2013, 5:44:00 μ.μ.

    ME AYTA TΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ.. ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ..


    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ.Χρυσή Αυγή."Εμείς θέσαμε πρώτοι θέμα πώλησης νησίδων & βραχονησίδων, υπερψηφίζουμε"...

    ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ..
    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
    ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΕ΄
    Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013


    ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αθανάσιος Νάκος): Το λόγο έχει ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώταρος.


    ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. (...) Τη δεύτερη τροπολογία που τροποποιεί τις προϋποθέσεις απόκτησης δικαιωμάτων επί ιδιωτικών και δημοσίων νήσων και νησίδων, την υπερψηφίζουμε.

    Δεν είναι η τέλεια, αλλά το γεγονός ότι θα πρέπει να υπάρχει η υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και των Γενικών Επιτελείων είναι μια καλή ασφαλιστική δικλίδα για οποιαδήποτε εκμετάλλευση, πώληση, οτιδήποτε έχει να κάνει με νησίδες και βραχονησίδες στην πατρίδα μας.

    Εξάλλου ήμασταν εμείς αυτοί που και σε μια αρμόδια επιτροπή της Βουλής αλλά και στην Ολομέλεια πριν από μερικούς μήνες είχαμε θέσει το εν λόγω θέμα.

    Και αφού εξαπέλυσε ένα λογύδριο κατά της ...Τουρκικής επιθετικής επιχειρηματικότητας, κατέληξε.

    Γι’ αυτό και υπερψηφίζουμε την εν λόγω τροπολογία.

    Ευχαριστώ.


    Να τους χαίρεστε!

    Πατήστε ΕΔΩ για τα πλήρη Πρακτικά της Συνεδρίασης

    Διαβάστε ακόμη

    ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ.Η Ζαρούλια,σύζυγος Μιχαλολιάκου,κάνει ερώτηση υπέρ επιχειρηματιών!

    Οι βουλευτές της Συμπολίτευσης και της Χρυσής Αυγής ψήφισαν τροπολογία για τα χρέη των ΠΑΕ!

    ΝΔ-Πασοκ-Δημαρ-Χρυση Αυγη μπλοκάρουν την συγκληση της Επιτροπης Οικ.Υποθεσεων για την Αγροτικη


    Με την ανοχη της Χρυσής Αυγής, η οποία ψήφισε «παρων», δίνουμε στην Εσθονία την διαχείριση της ελλην.ηλεκτρον.διακυβερνησης,της διαφθοράς και των μέσων πληροφορίας.


    Χρυσή Αυγή.9 Δεκ.Καταψηφίζει την συνέχιση ερευνών λίστας Λανγκαρντ, 5 Δεκ.Στηρίζει με "Παρών" κυβερνητικό νομοσχέδιο


    Η ΌΠΛΑ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΆΨΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΉΚΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΚΑΘΊΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Ή τώρα ή ποτέ"! Ξύπνα Έλληνα αδελφέ!

    "Ή τώρα ή ποτέ"! Κι όταν λέω "ποτέ", το εννοώ. Γιατί εάν ο ελληνικός λαός δεν αδράξει αυτή την τελευταία ευκαιρία, θα είναι χαμένος, γονατισμένος, εξαθλιωμένος και ντροπιασμένος για πάρα - πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. ίσως και για αιώνες"...

    Η λαίλαπα του πολέμου, του ακήρυκτου πολέμου που ζούμε, είναι ανεξέλεγκτη. Ο εχθρός έχει ήδη περάσει το κατώφλι του σπιτιού σου.

    Ο σωτήρας είσαι εσύ, γιατί η πατρίδα είσαι εσύ! Αν κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, πολύ σύντομα θα δεις τα παιδιά σου σκλαβωμένα. Θα δεις τον εαυτό σου να δουλεύει για ένα πιάτο φαΐ, δουλικά, ώρες ατελείωτες.

    Θα δεις την περιουσία σου να παραδίδεται στους ξένους επειδή έτσι το θέλησαν κάποιοι.

    Θα δεις μια Ελλάδα ανοχύρωτη να σκίζεται σε κομμάτια και να μοιράζεται στους εχθρούς της.

    Έλληνα αδελφέ μας, δεν υπάρχει, πια, η πολυτέλεια της αδιαφορίας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Μην απελπίζεσαι.

    Δράσε! Μην το σκέπτεσαι άλλο, ξεσηκώσου! Τώρα. Αύριο θα είναι αργά. Η αρχή του ξεσηκωμού βρίσκεται πάντοτε, στην πνευματική αφύπνιση, στην αναζήτηση και συνειδητοποίηση της αλήθειας.

    Η Ελλάδα, η πατρίδα σου, αναλογικά με την έκταση της και τον πληθυσμό της, είναι η πιο προικισμένη χώρα του κόσμου.


    Έκρυψαν τα όπλα, τα αντικατέστησαν με γραβάτες. Τα τάνκς, μετατράπηκαν σε απεσταλμένους της τρόικας, οι βόμβες λέγονται τώρα δάνεια.

    Σ' έκαναν να προσκυνάς τους Εφιάλτες σου, για μια θεσούλα στο Δημόσιο, που τώρα θα στην πάρουν.

    Η προδοσία μετονομάστηκε σε σωτηρία, η αντίσταση σε ανοησία. Έτσι, μεταμφιεσμένοι, "Έλληνες" και ξένοι κατακτητές απεδείχθησαν πολύ αποτελεσματικοί.

    Σε έπιασαν στον ύπνο, σε κορόιδεψαν και συνεχίζουν ξεδιάντροπα να το κάνουν. Μας υποδούλωναν ενώ εμείς θαυμάζαμε τη "δημοκρατία" που μας σέρβιραν.

    Και θα αποθρασύνονται περισσότερο όσο τους αφήνεις.

    Δεν αργεί η ώρα που θα στρέψουν εναντίον του συμπατριώτη σου, όπως καλά ξέρουν να το κάνουν.

    Για να ισοπεδώσουν τα πάντα στον πολύπαθο τούτο τόπο, κι ύστερα να 'ρθουν ως ελευθερωτές να τους δοξάσεις υπηρετώντας τους. Το ίδιο ιστορικό σκηνικό για άλλη μία φόρα.

    Τώρα είναι η σειρά σου! Να πεις το νέο "ΟΧΙ"! Να πεις το νέο "Μολών Λαβέ"! "Η Λευτεριά δεν χαρίζεται, κατακτιέται"!

    Και μη ξεχνάς το που χρωστάς.

    Χρωστάμε σ' όσους ήρθαν, πέρασαν, θα 'ρθουν, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν, οι αγένητοι, οι νεκροί". (Κ. Παλαμάς)

    .«Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον». και «Αν αγωνιστείς. μπορείς και να χάσεις. Αν δεν αγωνιστείς, είσαι ήδη χαμένος».(Μπέρτολτ Μπρεχτ)


    Οι Φάσσες

    αντιγράφουν απο τον Μίκη Θεοδωράκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπούτζουκας Τηλέμαχος5 Αυγ 2013, 11:57:00 μ.μ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ..

    Που πας ρε ψευτοεπαναστάτη της σβάστικας;

    Που πας ρε αυτοφωράκια της Μέρκελ και του γερμανικού παράγοντα ;

    Που πάτε ρε {πολιτικοί απατεώνες,} που επενδύσατε στην εκμετάλλευση και την κοροϊδία των απελπισμένων και περιθωριοποιημένων από την κρίση Ελλήνων ;

    Πείτε ρε στους αφελείς που σας πιστεύουν την αλήθεια.

    Πείτε τους ποιοι είστε πραγματικά και τι ρόλο παίζετε.

    Πείτε τους ότι είστε οι σεκιουριτάδες του συστήματος και οι συμβολαιογράφοι της Γερμανίας, οι θεματοφύλακες της τελικής πράξης παράδοσης της Ελλάδας στο Οικονομικό Ράιχ.

    Αφήστε ρε την κοροϊδία και πείτε στον άνεργο που και πως θα του βρείτε δουλειά και πείτε του την αλήθεια ότι το όραμα σας είναι να τον βάλετε να κάνει τη δουλειά του Πακιστανού ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΕΕΕ??που λέτε ότι θα διώξετε από την Ελλάδα.


    Πείτε ρε στον δανειολήπτη ότι θα του μεταγράψετε το σπίτι στις τράπεζες και τα funds του Οικονομικού Ράιχ.

    Πείτε ρε στον οφειλέτη του Δημοσίου ότι, κατ' εντολή της Μέρκελ, θα χτίσετε νέες φυλακές, σύγχρονα Άουσβιτς Ελλήνων Μικρομεσαίων.

    Πείτε ρε γιατί δεν βγήκατε στους δρόμους να διαμαρτυρηθείτε στις επισκέψεις Μέρκελ και Σόιμπλε στην Αθήνα ;

    Πείτε ρε γιατί, ενώ λέτε ότι θα κλείσετε όλους τους επίορκους στη φυλακή, γιατί δεν λέτε τίποτα για τους Γερμανούς επίορκους που μοιράστηκαν μαζί με τα δικά μας λαμόγια τις μίζες της διαπλοκής στην Ελλάδα ;

    Πείτε ρε πότε και πως θα διαγράψετε το χρέος και που θα βρείτε τα αρχίδια να σταθείτε απέναντι στα αφεντικά σας τους Γερμανούς και να διαπραγματευτείτε μαζί τους;

    Πείτε ρε τη θέση σας για την ΑΟΖ και τη εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων.

    Όχι όμως γενικολογίες, αλλά συγκεκριμένα πράγματα.

    ΑΟΖ Ελληνική ή Ευρωπαϊκή, δλδ. Γερμανική ;

    Πετρέλαιο και Αέριο σε ευρώ ή σε δολλάριο;Θα τα πούμε τώρα που θα πάει στης ΗΠΑ ο Αντώνιος να φάει της κλοτσιές τους, οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ είναι υπερήφανος λαός και.. καθάρματα σαν εσάς ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΆ


    Πείτε ρε τι δουλειές κάνανε οι συγγενείς σας στην Κατοχή ;
    Πόσους γερμανοτσολιάδες κλπ. συνεργάτες του ΙΙΙ Ράιχ είχατε στο μαγαζί σας;

    Καλό το επικοινωνιακό γαϊτανάκι με τους λαθρομετανάστες, δε λέω.


    Καλά και τα μπινελίκια στη Βουλή, αφού τα ρίχνετε εκ του ασφαλούς, απευθυνόμενοι σε ξεπεσμένες πολιτικές πουτάνες που βρίσκονται ένα βήμα πριν τις πλακώσει στο ξύλο η οικογένεια, που έμαθε επί τέλους τι δουλειά έκαναν όλα αυτά τα χρόνια.

    Πείτε όμως κάτι και για την ταμπακιέρα.

    Μην την αποφεύγετε.

    Μη λιποτακτείτε την ώρα της αλήθειας, με όχημα το επιχείρημα του δήθεν αποκλεισμού σας από τα ΜΜΕ.

    Γιατί όχι μόνο δεν είστε αποκλεισμένοι, αλλά έχουν εντολή να ασχολούνται μαζί σας όλη την ώρα.

    Εκ του ασφαλούς βεβαίως, χωρίς να σας ξεβρακώνουν, αφού σας χρειάζονται στο 15%-20%.

    Κόψτε λοιπόν την πλάκα και μιλήστε για την ουσία.

    Για να μάθουν οι αφελείς και οι απελπισμένοι πόσα απίδια πιάνει ο κώλος σας.
    Αν πιάνει και τίποτα δηλαδή.

    συρραφή απο Dr. Kiriakos Tobras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Ο.Π.Λ.Α ΚΡΗΤΗΣ14 Αυγ 2013, 5:37:00 π.μ.

    φτου ΣΑΣ ΡΕ ΨΕΥΤΩ ΚΡΗΤΙΚΟΊ ...αν νομίζετε ότι την τρομοκρατία στην ΚΡΉΤΗ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΈΤΣΙ ΚΆΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ η φωλιά σας στην ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΌ αν δε πάει η αστυνομία θα πάμε εμείς. ΑΥΤΌ ΘΈΛΕΤΕ ΡΕ;

    Τα σκουπίδια της χρυσής αυγης μαχαίρωσαν μετανάστες στο Ηράκλειο!

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η Ε.Ε;

    Η νέα επίθεση φανερώνει το πώς ακριβώς εννοεί την αντιρατσιστική πολιτική (για την οποία υποτίθεται ότι δεσμεύτηκε) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τη στιγμή που οι ακροδεξιοί δολοφόνοι αλωνίζουν ελεύθεροι και ατιμώρητοι, ενώ τα θύματα δεν μπορούν να απευθυνθούν ούτε στην αστυνομία ούτε στις υπηρεσίες υγείας, από το φόβο της απέλασης...

    Αυτή τη φορά δύο έφηβοι μετανάστες, ηλικίας 18 με 20 χρονών, είναι νέα θύματα της θηριωδίας των νεοναζί σε επεισόδιο που έγινε στο Ηράκλειο, όπου ομάδα χρυσαυγιτών είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα συγκέντρωση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, παρουσία του χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστου Παππά, για τον ένα χρόνο λειτουργίας του γραφείου.


    «Από πού είσαι;»

    Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, οι δύο μετανάστες περπατούσαν στο Γιόφυρο, έξω από το κατάστημα Τζάμπο, για να επιστρέψουν σπίτι τους.

    Ξαφνικά, εμφανίστηκε ομάδα μαυροφορεμένων αντρών με πέντε-έξι αυτοκίνητα και δέκα μηχανάκια. Σταμάτησαν, κατέβηκαν από τα οχήματα οι περισσότεροι, και τους έκαναν τη γνωστή ερώτηση: «Από πού είσαι;».

    Στην απάντηση «από το Πακιστάν», τρεις χρυσαυγίτες έβγαλαν μαχαίρι. Το ένα έκοψε τις φλέβες στον καρπό του μεγαλύτερου μετανάστη, όπως πήγε να αμυνθεί. Το άλλο χάραξε το λαιμό του άλλου, λίγο πάνω από την καρωτίδα, αφήνοντας ουλή τριών εκατοστών. Οι μετανάστες έπεσαν στο έδαφος και οι υπόλοιποι άρχισαν να τους κλωτσούν με μανία, μέχρι που κουράστηκαν και έφυγαν.

    Φοβήθηκαν να πάνε σε νοσοκομείο

    Τα θύματα σύρθηκαν μέχρι το διαμέρισμά τους και περίμεναν εκεί μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, όταν τους βρήκε τρομοκρατημένους και απελπισμένους ένας φίλος τους.

    Φοβήθηκαν να πάνε στο νοσοκομείο, γιατί δεν είχαν χαρτιά.

    Για την αστυνομία, ούτε λόγος. Έγινε κινητοποίηση, βρέθηκε γιατρός που κατέγραψε τα τραύματα στο χέρι και το λαιμό και μώλωπες στα πλευρά από τα χτυπήματα.

    «Εκεί έχουμε φτάσει στην Ελλάδα; Είναι δυνατόν δύο θύματα άγριας επίθεσης να μην μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο, γιατί φοβούνται ότι θα απελαθούν; Είναι δυνατόν να χάνουν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε περίθαλψη και στη δικαιοσύνη; Είναι δυνατόν να χάνεις στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, επειδή βρίσκεσαι παράτυπα στη χώρα;», ρωτά η Κατερίνα Χασουράκη, συντονίστρια του τοπικού παραρτήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, που συναντήθηκε με τα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο ρουφιανος του μαξιμου15 Σεπ 2013, 5:03:00 μ.μ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ...ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ

    11% νουδουλα 2% πασωχ 1.5% φωτης 4% λιανα και κοτσουμπας 4.5% ανελιτες 15% συριζοπουλες 18% χρυσαυγητες

    (τους χρυσαυγητες δεν προκειται ΠΟΤΕ επισημες δημοσκοπησεις να τους μεγαλωσουν περαν του 12%...)

    -----επ ευκαιρεια ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ στον δημο ΑΘΗΝΑΙΩΝ 42%!!!!!!------(γιαυτο και απεσυρθηκε αρον-αρον το νομοσχεδιο της εκλογης δημαρχου απο την πρωτη Κυριακη με ...42%....)

    Σας εχω νεα και απο την ταβερνα της Κηφισιας που βρεθηκαν οι success story / δημαρχοι της νουδου με τον αρχηγο τους αντωνη τον ψευτη που τους την εφερε οταν τον ρωτησαν εαν ολοι οι παρευρισκομενοι δημαρχοι εχουν την εγκριση του/ χρισμα της νουδου τους απαντησε οτι ολοι θα αξιολογηθουν αναλογως με το εργο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είμαι περίεργος να δω τα αποτελέσματα μιας καινούριας δημοσκόπησης και τί ποσοστά πιάνει σήμερα η Χ.Α. και ο Κασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση