GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ολική επαναφορά του ΓΑΠ! - Θα κάνει νέο κόμμα;

Την ολική επαναφορά του στην πολιτική σκηνή ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, επιθυμώντας να εκ...


Την ολική επαναφορά του στην πολιτική σκηνή ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, επιθυμώντας να εκφράσει την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη...
Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» τον τελευταίο καιρό, στις διαλέξεις του ανά την υφήλιο ο κ. Παπανδρέου έχει υιοθετήσει ρητορική ρήξης με την τρόικα και το ΔΝΤ, ενώ επικρίνει για καθυστερήσεις τους ηγέτες της Ε.Ε.
Με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες ανά την Ελλάδα ο κ. Παπανδρέου θα επιδιώξει να δείξει ότι για την έξοδο της χώρας από την κρίση απαιτείται ένας ευρύς διάλογος παράλληλα με την υιοθέτηση μιας πολιτικής μεταρρυθμίσεων την οποία ο ίδιος θεωρεί ότι ξεκίνησε αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει λόγω συντονισμένων αντιδράσεων.
Απώτερος σκοπός του είναι να επανασυγκολλήσει τα συντρίμμια του μεσαίου χώρου, ενώ τους τελευταίους μήνες δεν έχει κάνει δηλώσεις στήριξης της πολιτικής που ακολουθείται από την κυβέρνηση του Α. Σαμαρά για να προλειάνει το έδαφος για να κινηθεί αντιμνημονιακά.

5 σχόλια

  1. Καλά μιλάμε ο άνθρωπος είναι σε άλλον πλανήτη.
    Και με θράσσος χιλίων μαϊμούδων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μένει η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα μέχρι το 2016!
    Έρχεται και νέα φοροκαταιγίδα στα ακίνητα, και το ΔΝΤ ζητά να μη γίνει καμία μείωση φόρων !

    Σφαγή στις Πανελλαδικές σε πολλά μαθήματα, η πλειοψηφία των μαθητών κάτω από τη βάση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις! Αυτό δεν ήθελε η κοινή γνώμη, οι γονείς και οι μαθητές ; Να επιστρατευθούν οι καθηγητές και να γίνουν οι Πανελλαδικές και να μπουν οι νέοι στα Πανεπιστήμια ( και στη σειρά για το ταμείο ανεργίας ή για μετανάστευση, όπως το 80% των νέων ) ;

    Πάρτε κι άλλα.Και θα ακολουθήσουν και ακόμα χειρότερα. Μπροστά στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ κατά 2% του Σύριζα ; Φάτε ανεργία, φάτε νέους φόρους, φάτε έκτακτες εισφορές! Γιατί να αλλάξουν, αφού ο κόσμος είναι "ικανοποιημένος" ; Όλοι είναι στους δρόμους, σε Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, μόνο οι ευνουχισμένοι καρπαζοεισπράκτορες, ραγιάδες Νεοέλληνες τις τρώνε αλύπητα εδώ και 4 χρόνια και δεν βγάζουν μιλιά !

    Και φυσικά η ΝΔ θα λεηλατήσει ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να βγει πρώτο κόμμα. Και καλά τους κάνει! Φάτε έκτακτη εισφορά μέχρι το 2016, ψηφίστε τους και πληρώστε τους,ενώ το μαύρο χρήμα δισ. ευρώ είναι στις τραπεζικές θυρίδες και σε παραδείσους του εξωτερικού. Άνεργοι και νεόπτωχοι σας αξίζει να είστε σε αυτή τη θέση, αφού δεν αντιδράτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ...ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!

    ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω να τον χώσουν φυλακή και να τον κρεμάσουν το κάθαρμα τον αρχικλέφταρο που έφαγε μέχρι το παγκάρι του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους στη χώρα.
    Μακάρι να γίνει αυτό το βήμα,μακάρι να συγκροτηθεί ένας νέος φορέας της δημοκρατικής παράταξης που θα βάλει κόκκινες γραμμές στην Τρόικα και στο ευρώ,και δεν θα κατεβάζει τα παντελόνια όπως οι Σαμαρούληδες και οι Συριζούληδες.
    Αν μάλιστα κατεβάσει και πρόταση για εγχώριες συναλλαγές σε μαλακό νόμισμα,θα σαρώσει και να το θυμηθείτε...
    Έχει πέσει πολλή σπέκουλα με τον Παπανδρέου.Τον λοιδόρησαν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ εφάρμοσαν 3 ΦΟΡΕΣ πιο άγρια Μνημονιακή πολιτική.
    Ο μόνος που διαπραγματεύτηκε με την Τρόικα,ήταν ο Παπανδρέου.
    Αν δεν ήταν το 2010 ο Παπανδρέου με το πολιτικό βάρος και το διεθνές κύρος,στην Ελλάδα θα γίνονταν οδομαχίες.
    Όλοι οι άλλοι κάνανε τους τζάμπα μάγκες και μόλις ανέλαβαν,
    κατέβασαν τα πατνελόνια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση