GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση με δύο αντιπροέδρους;

Στις 18:30 ξεκίνησε  η συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων στο Μαξίμου. Αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου ...


Στις 18:30 ξεκίνησε  η συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων στο Μαξίμου. Αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος. Θα προηγηθούν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την προγραμματική συμφωνία των δύο κομμάτων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ευ. Βενιζέλος θα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και θα αναλάβει και το υπουργείο Εξωτερικών.
Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση θα έχει πιθανότατα δύο αντιπρόεδρους, καθώς την υψηλόβαθμη αυτή θέση θα έχει και ο Δ. Αβραμόπουλος ο οποίος μετακινείται στο υπουργείο Άμυνας.
 Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν τον Ευ. Βενιζέλο στο υπουργείο Εξωτερικών, τότε Αναπληρωτής θα αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκη και υφυπουργός ο Δ. Κούρκουλας. Η Φώφη Γεννηματά θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Μ. Βορίδη να πηγαίνει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το υπουργείο Ανάπτυξης «σπάει» σε δύο με υπουργούς τον Κ. Χατζηδάκη και τον Π. Κουκουλόπουλο που φαίνεται να αναλαμβάνει το υποδομών. Ο Νίκος Δένδιας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα έχει πλέον και υφυπουργό τον Κ. Τριαντάφυλλο που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση