GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

River Party - Ένα φεστιβάλ που φτάνει προς τη Δύση του!

Αναγνώστης σχολιάζει και αιτιολογεί τη θέση του. River Party ένα φεστιβάλ το οποίο με τις κινήσεις των διοργανωτών θα ακολουθήσει πι...


Αναγνώστης σχολιάζει και αιτιολογεί τη θέση του. River Party ένα φεστιβάλ το οποίο με τις κινήσεις των διοργανωτών θα ακολουθήσει πιο γρήγορα τη φυσιολογική φθορά του χρόνου.
Τα λάθη: - Έχουμε και λέμε...
1) Πανάκριβο για την εποχή που ζούμε εισιτήριο (60 ευρώ), και μην ακούω δικαιολογίες του τύπου ότι με αυτά τα χρήματα βλέπουμε τόσες συναυλίες, διότι σε παρόμοιο Φεστιβάλ στον Άρδα για φέτος οι διοργανωτές έκαναν μείωση σε σχέση με πέρσι, με την τιμή του εισιτηρίου για τους κατασκηνωτές να είναι στα 35 ευρώ για όλες τις ημέρες. (Φθηνότερα τα εισιτήρια φέτος στο Φεστιβάλ του ΑΡΔΑ)

2) Απαράδεκτος για τους κατασκηνωτές χώρος με λίγες τουαλέτες και ελάχιστο ζεστό νερό, στις λίγες ντουζιέρες.

3) Ακριβό έως πανάκριβο το φαγητό, το οποίο ελέγχεται αποκλειστικά από τους διοργανωτές.

4) Η διοργάνωση, η οποία δεν προέρχεται από την περιοχή αλλά από εταιρία που έχει έδρα την Αθήνα, απαγορεύει - ίσως παράνομα την εισαγωγή στο χώρο από επισκέπτες αλλά και κατασκηνωτές- φαγητού, αναψυκτικών, μπύρας και οινοπνευματωδών ποτών, γίνεται έλεγχος στην είσοδο ανοίγοντας σάκους, τσάντες ακόμη και πορτ μπαγκαζ αυτοκινήτων και κατάσχει ότι από τα προαναφερόμενα υπάρχουν.

5) Ντ@β@τζιλίκι από εταιρία καπνικών προϊόντων, η οποία απαγορεύει σε όλο το χώρο να πωλούνται άλλες ετικέτες πλην των δικών της, με την ανοχή των διοργανωτών.

6) Απαγορεύεται στο χώρο του Φεστιβάλ να πίνεις μπύρα πλην συγκεκριμένης που πωλείται από τη διοργάνωση προς 2 ευρώ το κουτάκι.

Όσο για το πρόγραμμα; Θυμίζει εποχές του 1990, και το σίγουρο είναι ότι δεν ανταποκρίνεται στην αξία του εισιτηρίου.

Θα τα ξαναπούμε λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση