GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Ο Στ. Καρβελάς που σκοτώθηκε στο τροχαίο [video]

Ο Σταμάτης Καρβελάς ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Πάτρα. Στο άκουσμα του θανάτου του, πάγωσαν όλοι. Το θανατηφόρο τροχαί...


Ο Σταμάτης Καρβελάς ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Πάτρα. Στο άκουσμα του θανάτου του, πάγωσαν όλοι.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στις 3.30 στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Μιχαήλ Ψελλού.
Ο 45χρονος άνδρας κάτω υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, έσπασε πινακίδα σήμανσης και προσέκρουσε με το κεφάλι πάνω σε ένα περίπτερο.

Αξίζει να αναφέρουμε μια αποκλειστική πληροφορία του pelop.gr η οποία μπορεί και να απαντά στο πως έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο άτυχος 45χρονος. Σύμφωνα με τεχνικό συνεργείου ο Σταμάτης είχε παραπονεθεί πως η μηχανή του τον τελευταίο καιρό είχε κάποιο πρόβλημα και ξαφνικά ενώ δούλευε κανονικά, έσβηνε εν κινήσει. Αν συνέβη κάτι τέτοιο πάνω στην μοιραία στροφή ίσως ο Σταμάτης να έχασε τον έλεγχο ή να αποπροσανατολίστηκε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε περασμένο το κράνος στο χέρι.

Πρόκειται για τον Σταμάτη Καρβελά, γεννηθείς το 1968, ήταν αντιπρόσωπος της Mon Cafe στην περιοχή, σύζυγός του ειναι γνωστή ασφαλίστρια και ο αδελφός του έχει αντιπροσωπεία αγροτικών οχημάτων.
Όταν έφθασε το ασθενοφόρο, έπειτα από 15 λεπτά, ήταν πλέον αργά.
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ερευνά το ανακριτικό της Τροχαίας Πατρών. pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση