GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κατσέλη απαντά στο ΠΑΣΟΚ...

Από το Γραφείο Τύπου της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» εκδόθηκε η ακόλουθη Δήλωση-Απάντηση της Προέδρου του κόμματος καθηγήτριας Λούκας Τ. Κατσ...

Από το Γραφείο Τύπου της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» εκδόθηκε η ακόλουθη Δήλωση-Απάντηση της Προέδρου του κόμματος καθηγήτριας Λούκας Τ. Κατσέλη, στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται:
«Μόνο ο πανικός μπορεί να εξηγήσει την ακατανόητη δήλωση του ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου που με κατατάσσει στις εσωκομματικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν ανακτήσει κατ’ ελάχιστο τη ψυχραιμία του, ας απαντήσει στις θέσεις και τις δηλώσεις μου ως Προέδρου της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» που καταρρίπτουν το μύθο του μονοδρόμου και προτάσσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο εθνικής ανεξαρτησίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και κοινωνικής συνοχής, στην αντίθετη κατεύθυνση της ακολουθούμενης από την τρόϊκα και τη συγκυβέρνηση αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής, η οποία, αν δεν ανατραπεί, θα οδηγήσει τελικά στη διάλυση της Ευρωζώνης».

2 σχόλια

  1. Ψάχνομε μια {ΣΈΧΤΑ ΤΆΧΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΏΝ} μήπως την βρήκατε εκεί στην αντίτρομοκρατική;..ΠΟΥ να την βρείτε εεε;; δεν σκότωσαν τον Πρετεντέρη Τον ΓΚΙΟΛΙΑ σκότωσαν...

    Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010..

    "Σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους και όχι μόνο..."

    Διάβασα πριν λίγο ένα νούμερο (751.000) υπαλλήλων που εργάζονται, ή απασχολούνται κατ’ άλλους, στο δημόσιο...{ΤΟ 2010 ΑΥΤΆ ΕΕΕ}

    Για μια πιο αντικειμενική άποψη θέλω να πω πως κατά τι, το νούμερο είναι πλασματικό και όσων αφορά στη σχέση εργασίας αλλά και κάποιων που «αποζημιώνονται» όπως κάποια διοικητικά συμβούλια κλπ..


    Είμαι υπάλληλος Ν.Π.Δ.Δ. ( νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου) το οποίο έχει δικό του προϋπολογισμό και δεν λαμβάνει απ’ ευθείας πόρους από το δημόσιο, όπως το εννοούν οι περισσότεροι, οι πόροι είναι από μέλη που είναι εγγεγραμμένα στον φορέα ( αναγκαστικά από τον νόμο) άρα καλώς εμπίπτουμε στις γενικές διατάξεις ( μισθολογίου, απογραφής κπλ).

    Με αυτό το σκεπτικό θεωρώ σωστό το να ενταχθούμε και εμείς στο ενιαίο φορέα πληρωμών και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα σε σχέση με κάποιους που παίρνουν από την πίσω πόρτα άλλα «συμπληρώματα» υπό μορφήν επιδομάτων κλπ, ασχέτως αν θεωρώ ότι το ποσό μισθοδοσίας μου είναι μικρό (1050 ευρώ, με 24 έτη υπηρεσίας) .

    Κατανοώ τους συνανθρώπους μου στον ιδιωτικό τομέα με 700 {ΠΟΥ 700 ΕΥΡΩ ΣΉΜΕΡΑ ΠΆΝΕ ΑΥΤΆ} και πολύ λιγότερα ακόμα, δεν ανήκω σε αυτούς που λένε «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα…» και γι αυτό θέλω να καταθέσω μια πρόταση στην κυβέρνηση μέσω του troktikou (ποιού άλλου; Μήπως έχω πρόσβαση π.χ. στα κανάλια;..).

    Γιατί δεν εφαρμόζουν αυτό το μέτρο και στους ιδιωτικούς υπαλλήλους;

    Να γίνω πιο σαφής μη θεωρηθώ αφελής, δεν εννοώ απογραφή , αλλά πληρωμή μέσω τραπεζών, εκεί θα δούμε για ποια συμφέροντα υπηρετούν οι κυβερνώντες.

    Οι καταστάσεις γράφουν π.χ. 980 ευρώ και στην πραγματικότητα παίρνουν 600 ευρώ οι άνθρωποι.


    Ε; πως σας φαίνεται αυτή η ιδέα; (σιγά που δεν την έχουνε σκεφτεί και οι αρμόδιοι….)."

    ΑΥΤΆ ΤΟ 2010...ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΈΛΑΤΕ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΆΠΛΑ ΣΎΣΤΗΜΑ SEPA στα πάντα από τσίχλα μέχρι πύραυλο ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΥΦΓΗΓΗ ΠΙΑΝΕΙΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΌΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΙ.ΠΙ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΞΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΆ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΕΕΕ;ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΤΉΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ SEPA...ΣΕ 20 ΗΜΕΡΟΥΛΕΣ....ΤΟ ΤΟΛΜΆΤΕ; ΆΝΤΕ ΝΤΕ ΝΑ ΣΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.....ΜΕ ΚΟΣΤΟΎΜΙ; 1.000.000 ΕΥΡΩ ..ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΤΈ ΟΎΤΕ ΕΥΡΏ ΜΑΥΡΟ . ΑΠΟ ΒΑΝΓΚ ΣΕ ΒΑΝΓΚ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ..ΑΝΤΕ ΚΥΡ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.......ΣΩΣΕ ΜΑΣ .....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ-ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν έχεις τσίπα επάνω σου ;Εσύ με αυτό τον ανόητο το Σεβάχ τον Γιώργο καταντησατε το ΠΑΣΟΚ μέσα σε δυο χρόνια από 44τοις εκατό να φθάσει στο 12 τοις εκατό με τα μνημόνια σας και τα λεφτά υπάρχουν.Και ξαφνικά μας μιλάς για αδιέξοδη πολιτική και προσκυνας το ΣΥΡΙΖΑ.Η πολιτική τόσο η δική σου όσο και του συζύγου σου μας ειναι πια γνωστή.Βρωμίζετε πολιτικά όπου πάτε και μετα πετάτε Πέτρες στις βρωμιές σας και γίνεστε κατήγοροι των ανθρώπων που σας εμπιστεύτηκαν.Προδωσατε και τους Παπανδρέου και το Πασοκ.Αντε στο καλό κυρά μου σε μάθαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση