GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιοι φυλακισμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι

του Άγη Βερούτη Το κύριο αντικείμενο του σημερινού κειμένου μου αναφορικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, είναι η φυλάκισή τους... ΓΙ...

του Άγη Βερούτη
Το κύριο αντικείμενο του σημερινού κειμένου μου αναφορικά τους ελεύθερους επαγγελματίες, είναι η φυλάκισή τους...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, και όχι ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!

Συγκεκριμένα: Επειδή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή μικρομεσαίος επιχειρηματίας, υποχρεούσαι να πληρώνεις τον ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ που ονομάζεται Εισφορά ΟΑΕΕ, ανεξάρτητα από το τί κάνεις.

Αν δεν μπορείς να πληρώσεις τα €5.400 ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΟΑΕΕ, + τα €650-€1000 τέλος επιτηδεύματος, και το φόρο που αναλογεί στο τεκμήριο διαβίωσης των €3000 που ορίζεται ως ελάχιστο εισόδημα του ΕΕ, αν δηλαδή λειτουργείς την επιχείρησή σου με ζημιές γιατί δεν έχεις τα λεφτά που χρειάζονται για να την κλείσεις όπως το 85% των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τότε είσαι υποψήφιος φυλακισμένος.

Η διαφορά ανάμεσα στον ποινικό κρατούμενο και τον πολιτικό κρατούμενο είναι ότι ο πρώτος φυλακίζεται για κάτι που ΕΚΑΝΕ, ενώ ο δεύτερος για κάτι που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ή για κάτι που ΕΙΝΑΙ.

Οι Ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ που τους επιβάλλονται επειδή ΕΙΝΑΙ μικρομεσαίοι, είναι πολιτικοί κρατούμενοι!
logia-starata.blogspot.gr

2 σχόλια

  1. Και εάν είσαι ΟΕ 2 άτομα, τότε επί 2 οι εισφορές στον ΟΑΕΕ. Για αυτό δεν πληρώνουμε και πεθαίνουμε κάθε μέρα λίγο λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ.

    ΤΙ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΠΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΛΈΒΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση