GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως είναι η ζωή στο φθηνότερο ξενοδοχείο του κόσμου; Οι ένοικοι των 10 δολαρίων απαντούν [εικόνες]

Πρόκειται για το ξενοδοχείο The Sun Bright Hotel, στην Chinatown της Νέας Υόρκης, το οποίοι νοικιάζει "δωμάτια" έναντι 10$ τη...


Πρόκειται για το ξενοδοχείο The Sun Bright Hotel, στην Chinatown της Νέας Υόρκης, το οποίοι νοικιάζει "δωμάτια" έναντι 10$ τη βραδιά και οι ένοικοι είναι μόνο άντρες.

Τα μονόκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου μοιάζουν με "καταφύγια ζώων" και φιλοξενούν 100 άντρες ανάμεσα σε σωρούς με κατσαρίδες ενώ το μέγεθός τους είναι μικρότερο και από κελιά φυλακών.

Κι ενώ οι καταγγελίες για ανθυγιεινό περιβάλλον πληθαίνουν , οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου δε φαίνεται να πτοούνται αφού το οικονομικό ξενοδοχείο έχει δεχτεί 46 κλήσεις από το 1988.

Ο David Rodriguez είναι 74 ετών και ζει στο δωμάτιό του για 16 χρόνια, πληρώνοντας μόλις 310 δολάρια το μήνα ενώ όπως αναφέρει για τις συνθήκες διαβίωσης: "Κάποιος πέθανε στην απέναντι πλευρά και έμεινε εκεί για 15 ημέρες. Η μυρωδιά ήταν πολύ άσχημη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, αφού δεν μπορώ να δίνω 1.000$ για ένα διαμέρισμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση