GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή ο 31χρονος που ανακοίνωσε στο Facebook ότι σκότωσε τη γυναίκα του

Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και ξαναπαντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα, όπως ανέφερε ο πατέρας του κατηγορούμενου Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 31χ...


Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και ξαναπαντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα, όπως ανέφερε ο πατέρας του κατηγορούμενου

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 31χρονος Ντέρεκ Μεντίνα, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος ομολόγησε μέσω του Facebook τη δολοφονία της γυναίκας του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το ματωμένο σώμα της. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο reuters, ο Μεντίνα πιθανόν να βρεθεί αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

Κατά την ένορκη κατάθεση, ο δράστης ανέφερε ότι πυροβόλησε την Τζένιφερ Αλφόνσο πολλές φορές μετά από ένα καβγά. Υποστήριξε μάλιστα πως η σύζυγός του τον κλώτσησε πρώτη και τον γρονθοκόπησε.

Ο 31χρονος, αφού βεβαιώθηκε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή, άλλαξε τα ρούχα του, πήγε στο σπίτι των γονιών του και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Προηγουμένως, είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το εξής σχόλιο: «Θα πάω στη φυλακή ή θα καταδικαστώ εις θάνατον γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου. Η γυναίκα μου με χτυπούσε και δεν πρόκειται να δεχτώ άλλο την κακοποίηση. Έκανα αυτό που έκανα και ελπίζω να με καταλάβετε».

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του 31χρονου, η σχέση του ζευγαριού ήταν ανέκαθεν δύσκολη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, χώρισε στις αρχές του 2012 και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα.







protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση