GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς αυξάνεται στο 40% η φορολογία για 500.000 επαγγελματίες

Μέχρι και 15 δισ. ευρώ θα χρειαστεί η Ελλάδα ως το τέλος του 2016, εκτιμούν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους οποίους επικαλείτα...

Μέχρι και 15 δισ. ευρώ θα χρειαστεί η Ελλάδα ως το τέλος του 2016, εκτιμούν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους οποίους επικαλείται σε δημοσίευμά της η γερμανική οικονομική εφημερίδα «Der Handelsblatt». Διευκρινίζεται ωστόσο ότι το ακριβές ύψος των χρηματοδοτικών αναγκών θα προσδιοριστεί από την Tρόικα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η Ελλάδα θα χρειαστεί ζεστό χρήμα ήδη νωρίς το φθινόπωρο του 2014», ενώ θεωρείται ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει ήδη υπαινιχθεί ότι τα χρήματα μπορούν να προέλθουν από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. Στο άρθρο σημειώνεται ακόμη ότι θα υπάρξουν πιθανότατα πολλές συζητήσεις για το πώς θα βοηθήσει ο ΕΜΣ, αφού από τον Σεπτέμβριο θα μπορεί να χορηγεί στις τράπεζες απευθείας κεφαλαιακή βοήθεια, χωρίς μεσολάβηση του εκάστοτε κρατικού προϋπολογισμού. Η εφημερίδα αναφέρει πάντως ότι, αν και η πρώτη συζήτηση θα γίνει στο Eurogroup τον Οκτώβριο, η απόφαση για το νέο ελληνικό πακέτο δεν θα ληφθεί πριν από την άνοιξη του 2014. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΟ 10 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ!

1 σχόλιο

  1. Σήμερα σε όλες τις τράπεζες είχε ουρές για το ΕΤΑΚ του 2011 και 2012 και ο κόσμος έβριζε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και τρέχει και το χαράτσι του 2013 και ο φόρος εισοδήματος. Θα δουν τον Σύριζα στο 35%, την Χ.Α στο 20% και τους ΑΝΕΛ στο 15%. Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει.
    Την μεγάλη πλάκα θα έχουν οι ηλικιωμένοι που δεν ξέρουν από ίντερνετ και θα τους έρθουν τα πρόστιμα για την ακίνητη περιουσία τους. Έτσι, γιατί μόνο οι άνω των 65 ετών ψηφίζουν πια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση