GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πνευμονικό οίδημα η (προσωρινή) αιτία θανάτου του Μ. Ασλάνη

Το πνευμονικό οίδημα προσδιορίζει ο ιατροδικαστής ως προσωρινή αιτία θανάτου του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, εν αναμονή των εργαστηριακών απ...

Το πνευμονικό οίδημα προσδιορίζει ο ιατροδικαστής ως προσωρινή αιτία θανάτου του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη, εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων τα οποία θα γίνουν γνωστά σε 15 με 20 ημέρες.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, φαίνεται πως δεν υπάρχει σαφής εικόνα που να συνηγορεί στο ότι ο Μιχάλης Ασλάνης είχε πάρει χάπια πριν καταλήξει.
Απάντηση αναμένεται να δώσουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογιών εξετάσεων.
Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε χτες νεκρός στο ατελιέ του στο Κολωνάκι.
Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στη σόουμπιζ.

1 σχόλιο

  1. Σήμερα σε όλες τις τράπεζες είχε ουρές για το ΕΤΑΚ του 2011 και 2012 και ο κόσμος έβριζε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και τρέχει και το χαράτσι του 2013 και ο φόρος εισοδήματος. Θα δουν τον Σύριζα στο 35%, την Χ.Α στο 20% και τους ΑΝΕΛ στο 15%. Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει.
    Την μεγάλη πλάκα θα έχουν οι ηλικιωμένοι που δεν ξέρουν από ίντερνετ και θα τους έρθουν τα πρόστιμα για την ακίνητη περιουσία τους. Έτσι, γιατί μόνο οι άνω των 65 ετών ψηφίζουν πια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση