GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Jennifer Aniston: "Μην με ξαναρωτήσετε πότε θα κάνω παιδί!"

Ενοχλημένη με τις διαρκείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πότε θα κάνει παιδί εμφανίστηκε η Jennifer Aniston, 44, στην αμερικανική τη...



Ενοχλημένη με τις διαρκείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πότε θα κάνει παιδί εμφανίστηκε η Jennifer Aniston, 44, στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America».

H διάσημη ηθοποιός, που οι φήμες την θέλουν να παντρεύεται σύντομα με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux, απαντώντας σε ερώτηση της δημοσιογράφου Amy Robach, δήλωσε ότι την ενοχλούν οι ερωτήσεις που της κάνουν συνέχεια για παιδιά!

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι μου έρχεται αυτή η ερώτηση, και νιώθω άβολα, όταν αναφέρουν «κάτι για την οικογένεια» και προσπαθούν να το συνδέσουν με την ταινία που πρωταγωνιστώ, «Εσείς άμα είχατε παιδιά, πόσα θα θέλατε να είχατε;» ή «Θα προτιμούσατε αγόρι ή κορίτσι;», με ρωτάνε». Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι αυτές ήταν σκόπιμες ερωτήσεις, τώρα αναγνωρίζω όλα τα τρικ…»

Η Jennifer Aniston, πάντως, για μια ακόμα φορά είπε ότι με τον Theroux δεν βιάζονται να παντρευτούν, ενώ τόνισε ότι: «Οι φίλοι μου και ο σύντροφός μου είναι η πραγματική μου οικογένεια. Και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή».




joytv

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση