GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του μεγαλύτερου Ρώσου γκέι ακτιβιστή κατεγράφη σε βίντεο και κυκλοφορεί στο YouTube

Εντείνεται το κυνήγι μαγισσών στη Ρωσία του Πούτιν με θύματα τους ομοφυλόφιλους, ως συνέχεια του αντι-γκέι νομοσχεδίου που πέρασε πρόσφ...


Εντείνεται το κυνήγι μαγισσών στη Ρωσία του Πούτιν με θύματα τους ομοφυλόφιλους, ως συνέχεια του αντι-γκέι νομοσχεδίου που πέρασε πρόσφατα από τη Ρωσική Βουλή, της γενικότερης άτυπης προπαγάνδας και της διευρυμένης ομοφοβίας που διαβρώνει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, πυροδοτώντας πρωτάκουστα φαινόμενα βίας και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς.
Αυτή τη φορά, η επιθετική πολιτική της ρωσικής κυβέρνησης πήρε τη μορφή εφόδου στην οικία του Νικολάι Αλεξέγιεφ, ηγετικής φυσιογνωμίας στο χώρο του γκέι ακτιβισμού, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Η έφοδος καταγράφτηκε από κάμερα. Στο τελικό, ωστόσο, οπτικοακουστικό προϊόν τα πρόσωπα των διωκτών εμφανίζονται θολά, εκτός από εκείνο του θύματος, ο οποίος κατήγγειλε ότι του διέλυσαν το σπίτι, κατάσχοντας όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του.
Παρακολουθείστε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση