GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου

Κριός Αρκετοί από εσάς, θα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή το...

Κριός

Αρκετοί από εσάς, θα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες καθώς και οικονομικά, φορολογικά ή και κληρονομικά θέματα μπορεί να βρέθηκαν στο προσκήνιο. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας, λειτουργήστε περισσότερο με γνώμονα τη λογική και σύντομα θα δείτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησυχαστικά για σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Ταύρος

Ο ερωτικός τομέας είναι το καλυτερό σας, ασχοληθείτε λοιπόν με το ταίρι σας. Αιφνιδιασμοί και ανατροπές σε θέματα καριέρας είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε και να ζήσετε στιγμές περιπέτειας, πάθους και απόλαυσης. Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να αλλάξετε στάση απέναντι στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας και να τους αφήσετε να σας πλησιάσουν περισσότερο.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα οξυμένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας. Τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Φανείτε ελαστικοί με το ταίρι σας και αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Φροντίστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και να μην τις αφήνετε να διογκώνονται.

Καρκίνος

Περιορίστε την τάση σας για περαισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα. Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και σας προβληματίσουν έντονα. Μη διστάσετε να κάνετε μερικές αλλαγές στη καθημερινότητα σας ώστε να τη βελτιώσετε. Οικονομικά, διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλουν και κρατηθείτε μακριά από απατηλές επενδύσεις. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

Λέων

Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Θα πρέπει όλοι να προσέχετε γιατί οι ρυθμοί σας είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ψάχνετε στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε καινούργιους στόχους. Όσοι είστε μόνοι, θα συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε πολύ καιρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα σας απασχολήσουν κάποια έκτακτα έξοδα και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε.

Παρθένος

Μια παρεξήγηση στον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και να σας προβληματίσει έντονα. Στα ερωτικά σας, οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου, ότι ξαφνικά γεγονότα θα αναστατώσουν την ηρεμία που επικρατεί στη σχέση σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα σωστά και μελετημένα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, γι αυτό μη διστάζετε, προχωρήστε.

Ζυγός

Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα επανεξετάσετε τα λάθη που έχετε κάνει και θα βάλετε πλώρη για καινούριες ερωτικές εμπειρίες. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, αναμένεται να περάσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Τον τελευταίο καιρό δεν διαχειρίζεσαι σωστά την ενέργεια που διαθέτεις, γιατί απλώς δεν αναλαμβάνεις μόνο τα άκρως απαραίτητα ώστε να διαχειριστείς σωστά και τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Σκορπιός

Αντιμετωπίστε όσο μπορείτε με επιδεξιότητα τις προκλήσεις έως ότου περάσει αυτό το διάστημα. Για να πετύχουν τα σχέδια σας, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι και πιο ειρηνικοί. Εκμεταλλευτείτε και αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτή την περίοδο για να φτάσετε στους στόχους σας. Έχετε όμως τη δύναμη, την αντοχή και το πείσμα για να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο. Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις την βοήθεια συνεργατών.

Τοξότης

Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουελειά σας. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον εργασιακό χώρο, ένα παρασκήνιο σε βάρος σας από συνεργάτες, δεν αποκλείετε να σας αιφνιδιάσει και να σας στεναχωρήσει.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να ρισκάρετε στον οικονομικό σας τομέα με επενδύσεις, δάνεια γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να ανοίξετε καινούργιους ορίζοντες μπροστά σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα είσαστε μελαγχολικοί γιατί θα νιώθετε μοναξιά και δεν πρέπει να αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Όσοι από εσάς θέλετε ή είστε σε φάση να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες αυτό είναι ένα καλό διάστημα. Προσπαθήσετε να αποβάλλετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που έχετε και κινηθείτε δυναμικά παίρνοντας την ζωή στα χέρια σας.

Υδροχόος

Αναμένονται πολλές εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων σας. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, για να γνωριστείτε καλύτερα και να δείτε αν ταιριάζετε. Είστε ξεσηκωμένοι να κάνετε ριζικές αλλαγές για να πετύχετε μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Εσείς που αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και διώξτε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν σας προσφέρουν τίποτα, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να μη ρισκάρετε και τόσο πολύ σε μεγάλα ανοίγματα.

Ιχθείς

Ένα παρασκήνιο είναι πολύ πιθανόν να κινείτε σε βάρος σας. Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας προβληματίσουν αρκετά. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα γοητευθείτε από καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με καινούργιες ευθύνες που θα σας αναθέσουν.

zodia123.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση