GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη κατεδάφιση αυθαιρέτων στο δήμο Αχαρνών

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών που υπήρχαν στην οδό Κύπρου. Το χρονικό της κατεδάφισης έχει...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών που υπήρχαν στην οδό Κύπρου. Το χρονικό της κατεδάφισης έχει ως εξής...
Στους κατοίκους είχαν επιδοθεί εκθέσεις αυτοψίας αυθαίρετων κατασκευών. Οι εκθέσεις αυτές είχαν θυροκολληθεί στις 26/10/2012 χωρίς να υποβληθεί καμία εμπρόθεσμη ένσταση και έτσι βάσει του Ν. 1337/83 κατέστησαν οριστικές.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δήλωσε την αδυναμία της να προχωρήσει στις κατεδαφίσεις διότι δεν διέθετε το κατάλληλο συνεργείο, πρόβλημα που διευθέτησε άμεσα ο Δήμαρχος Αχαρνών διαθέτοντας το απαιτούμενο τεχνικό αλλά και μηχανολογικό εξοπλισμό σε συνεργασία με την Πολεοδομία και όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου.

Κατόπιν της διαβεβαίωσης του Δημάρχου Αχαρνών, ο Περιφερειάρχης εξέδωσε τη σχετική απόφαση για την κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών.

Η επιχείρηση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις με την συμβολή των προβλεπόμενων υπηρεσιών του Δήμου, παρουσία δικηγόρων και εισαγγελέως καθώς και την καθοριστική συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης είναι προγραμματισμένες ακόμα δύο επιχειρήσεις κατεδάφισης στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Σωτήριος Ντούρος δήλωσε τα εξής: «Είναι στιγμές που νιώθεις ικανοποιημένος γιατί καταφέρνεις να προσφέρεις σε αυτήν την πόλη. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια δύσκολη επιχείρηση, με τις επόμενες να είναι ακόμα πιο δύσκολες. Ο Αχαρναϊκος λαός μας επέλεξε, για να του προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητας ζωής.

Η συγκεκριμένη γειτονιά είχε γίνει πηγή εγκληματικότητας και είχε οργανωθεί σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, μια γειτονιά που είχε χαρακτηριστεί ως ζώνη πρασίνου από το 1995 επί αντιδημαρχίας μου και δημαρχίας Τάσου Μουστακάτου, ενώ μέχρι σήμερα κανείς δυστυχώς δεν είχε καταφέρει να την υλοποιήσει.

Δε θα σταθώ στους λόγους που φτάσαμε να πραγματοποιείται σήμερα αυτή η ενέργεια απλά θα υποσχεθώ ότι είμαστε εδώ για όλους τους δημότες προσπαθώντας να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή.

Υπάρχουν συμφέροντα, υπάρχουν και απειλές… δεν είμαστε ατρόμητοι όμως είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε».


1 σχόλιο

  1. Η απάντηση του Ολυμπιακού



    Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω σχολίων που έγιναν από ανθρώπους των ερυθρόλευκων:



    «Το περιεχόμενο των γελοίων δηλώσεων Μελισσανίδη, είναι προφανώς ανάξιο σχολιασμού. Ο κ. Μελισσανίδης δεν δικαιούται δια να ομιλεί.

    Άλλωστε και όταν το κάνει, τα ελληνικά του, που είναι επιπέδου Νηπιαγωγείου, ούτε καν Δημοτικού, δεν τον βοηθούν να γίνει κατανοητός.



    Προφανώς και δεν θα πέσουμε στο επίπεδο ενός ανθρώπου, του οποίου η ποδοσφαιρική διαδρομή είναι γεμάτη με βρωμιά, απειλές, τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς και νυχτερινές εισβολές σε σπίτια ποδοσφαιριστών, παραγόντων και διαιτητών.



    Προφανέστατα δεν θα σχολιάσουμε τα ανερμάτιστα λόγια ενός ανθρώπου, που η επιχειρηματική του διαδρομή είναι στρωμένη με καταδίκες και κατηγορίες για λαθρεμπόριο κατά συρροή, για εκβιασμούς και απειλές κατά ζωής, με κατασχέσεις και φοροδιαφυγή κατ’ εξακολούθηση, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ανάμεσα μας.



    Και έχει και το θράσος να δηλώνει ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα.



    Επειδή μάλιστα φαίνεται ότι τον καίνε τα τελευταία 15 χρόνια, που εκείνος πλούτιζε το ποινικό του μητρώο μακριά από το ποδόσφαιρο, να τον ενημερώσουμε ότι στον Ολυμπιακό υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν και βάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για την αγαπημένη τους ομάδα.



    Δεν τη διέλυσαν, δεν την σκότωσαν, δεν την άφησαν να πέσει στα Τάρταρα για να παραστήσουν μετά τον τζάμπα Μεσσία.



    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΦΩΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ.

    ΤΑ ΜΟΝΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΝΟΣ ΚΕΛΙΟΥ…»

    Δεν είμαι ολυμπιακός άλλα μπράβο στο Μαρινάκη που έχει τα αρι@@@α να τα χώσει σε ΚΛΕΦΤΕΣ που τρώνε κρατικά χρήματα άλλα ΚΑΙ ΤΩΝ εργαζομένων της ΑΕΚ ....ας το διάολο Μελλισανηδη ...από σχολή οδηγών έγινες μάγκας με την θρεισκοπουληταρια σου, κάτι σαν Μακιιιι Ψωμιαδη , κατι λαμογια σαν τον Φαιλω Κρανιδοτη ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΛΙΖΕΛΟΥΣ....

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΓΚΡΕΜΊΖΟΥΝ ΕΕΕ ;;; ΌΠΛΑ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΡΕ; ΚΡΗΤΙΚΟΙ ;;;; ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση