GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια των ελληνικών αρχών ο Ντίνος Μιχαηλίδης

Στα χέρια των ελληνικών αρχών βρίσκεται ο Κύπριος πρώην υπουργός Εσωτερικών Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει (μαζί με το γι...


Στα χέρια των ελληνικών αρχών βρίσκεται ο Κύπριος πρώην υπουργός Εσωτερικών Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει (μαζί με το γιο του, Μιχάλη) κατηγορίες περί ξεπλύματος βρώμικου χρήματος σχετικά με την προμήθεια των TOR M1.

Ο κ. Μιχαηλίδης έφθασε χθες το βράδυ στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την έκδοσή του στην Αθήνα από τις κυπριακές αρχές, ενώ σήμερα, που παρουσιάστηκε στον ανακριτή στα γραφεία της Ευελπίδων ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Στο ενδιάμεσο διάστημα, ο Κύπριος πρώην υπουργός θα παραμείνει υπό κράτηση στη γενική Ασφάλεια Αθηνών, ενώ -μετά την απολογία του- ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν εάν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι έχει εντοπιστεί σε λογαριασμό του γιού του στην Ελβετία ποσό άνω των 10 εκ. ελβετικών φράγκων από την offshore Μπίστον, τα οποία φέρεται να έβαλε ο καταζητούμενος έμπορος όπλων Αλ Ζαγιάντ Φουάντ, ενώ η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κ. Αδειλίνη έχει χαρακτηρίσει τον κ. Μιχαηλίδη συνδετικό κρίκο μεταξύ της ρωσικής Αντέι (απ' όπου προμηθευτήκαμε τα TOR M1) και του Αλ Ζαγιάντ Φουάντ.
pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση