GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός στρατιώτης από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, «στοιχειώνει» ένα κατάστημα στο Λονδίνο [εικόνες]

Έχουν συμπληρωθεί 100 χρόνια από τον θανάσιμο τραυματισμό του στρατιώτη Φρεντ Πιλ κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Πιλ ...

Έχουν συμπληρωθεί 100 χρόνια από τον θανάσιμο τραυματισμό του στρατιώτη Φρεντ Πιλ κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Πιλ συγκαταλέγεται στη λίστα των περίπου 8 εκατομμυρίων Βρετανών που έχασαν τη ζωή τους στην πολεμική αυτή τραγωδία.

Αυτό που κάνει τώρα «διάσημο» τον εν λόγω στρατιώτη, έναν αιώνα μετά, είναι ότι έχει, τρόπον τινά, στοιχειώσει το κατάστημα δώρων Box of Cards στο Δυτικό Γιορκσάιρ, στη Βρετανία. Κι αυτό γιατί η φιγούρα του, φέρεται να αντανακλάται στη βιτρίνα της μικρής αυτής επιχείρησης!

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία-ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το Βρετανικό Μέσο dailymail, ο Πιλ μοιάζει σα να «ποζάρει» ατάραχος με τη στολή του μπροστά στο τζάμι της βιτρίνας.

Η 41χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος Άλισον Λάμπερτ, ισχυρίζεται ότι έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες διαπίστωσε ότι πρόκειται για το φάντασμα του συγκεκριμένου στρατιώτη.

«Μόλις διαπίστωσα την ύπαρξη του στρατιώτη, απλά δεν το πίστευα, Ξαφνιάστηκα τόσο που έβλεπα το πρόσωπό του. Είναι παράξενο, η φιγούρα του διακρίνεται καθαρά», διατείνεται η Λάμπερτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση