GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με… μαγνητάκια και παστέλια για τους τουρίστες του «Costa Pacifica» η Θεσσαλονίκη

Τα «καλά» της φόρεσε η Θεσσαλονίκη χθες υποδεχόμενη στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο «Costa Pacifica», και τους 3.800 επιβάτε...


Τα «καλά» της φόρεσε η Θεσσαλονίκη χθες υποδεχόμενη στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο «Costa Pacifica», και τους 3.800 επιβάτες του, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν πνοή στην οικονομική ζωή της πόλης.
 Στο πλαίσιο αυτό, οι έμποροι της Θεσσαλονίκης ετοίμασαν υποδοχή με πλήθος δώρων για τους επισκέπτες, στους οποίους θα διανεμηθούν: τουριστικός χάρτης της πόλης, τον οποίο εκδίδει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, εκπτωτική κάρτα Agora Bonus Card, με λίστα επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Σύστημα, παραδοσιακό ατομικό γλυκό-παστέλι και αναμνηστικό σουβενίρ της Θεσσαλονίκης (μαγνητάκια και κονκάρδες).
Σε αυτό το πλαίσιο, τον κώδωνα του κινδύνου, προκειμένου να μην χάσει η Θεσσαλονίκη την ευκαιρία προβολής που της δίνεται, κρούουν φορείς της πόλης, καλώντας τους υπαλλήλους στο λιμάνι να «φορέσουν» το καλύτερο χαμόγελό τους και να φροντίσουν για την επίσπευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, έτσι ώστε οι 3.800 επιβαίνοντες στο κρουαζιερόπλοιο Costa Pacifica να καταφέρουν να βγουν έγκαιρα στη στεριά. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο, έχει χρόνια να έρθει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ύστερα από την επεισοδιακή αποχώρηση του κολοσσιαίου κρουαζιερόπλοιου «Navigator of the Seas» της Royal Caribenan Cruises. Τότε, από τους 3.500 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είχαν κατέβει στη Θεσσαλονίκη μόνο οι μισοί, προκειμένου να αποφύγουν την εκτεταμένη γραφειοκρατία, από πλευράς υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος.  Το Costa Pacifica κατέπλευσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από την Κωνσταντινούπολη και θα αναχωρούσε για το Βόλο. Οι περισσότεροι επιβάτες του είναι Ευρωπαίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση