GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόψε ένα από τα μεγαλύτερα Gloryhole party στο Pleasure Chest!

To Pleasure Chest retail store φιλοξενεί σήμερα το 3 ο Gloryhole party από τις 7 μέχρι τις 11π.μ  για να γιορτάσει την επέτειο ...


To Pleasure Chest retail store φιλοξενεί σήμερα το 3ο Gloryhole party από τις 7 μέχρι τις 11π.μ  για να γιορτάσει την επέτειο των 42 χρόνων του.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα καυτό σόου με τα μεγαλύτερα ονόματα της πορνοβιομηχανίας καθώς και επαγγελματίες χορεύτριες  στο pole dancing. Το φετινό  event θα παρουσιάσουν οι Lenora Claire, Luke Nero και Andrés Rigal.
Η βραδιά θα περιλαμβάνει κεράσματα, ποτά και μπουφέ καθώς και μια ειδική εγκατάσταση gloryhole με πρωταγωνίστριες τις April  Flores, Damon Holzum, Jiz Lee, Allison Moon, Reid Mihalko, Mistress Melissa and Pony Lee, Mistress Justine Cross and Dunge on West, Kitty Cadillac, Sherry Bomb και Sin Fisted.
The Pleasure Chest σε συνεργασία με το  Fun Factory και την Aneros ως σπόνσορες, χορηγούς θα συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει στο AIDS Project του Los Angeles και την επερχόμενη AIDS Walk.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση