Ξεκάθαρος ότι δεν θα υπάρξει νέο κούρεμα σε μισθούς και συντάξεις εμφανίστηκε, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στην π...
Ξεκάθαρος ότι δεν θα υπάρξει νέο κούρεμα σε μισθούς και συντάξεις εμφανίστηκε, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις περικοπές στο ΕΚΑΣ αλλά και τις ηλικίες συνταξιοδότησης τόνισε: «Κάτω από 65 κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει σύνταξη. Δεν έπρεπε να δίνουμε σύνταξη κάτω των 65 σε κανέναν. Αν δεν δίναμε σε κανέναν κάτω των 65, θα μπορούσαμε να δίνουμε στους ανάπηρους αυτό που έπρεπε να τους δίνουμε», είπε.
Και πρόσθεσε: «Αφού τα δίναμε στους 50άρηδες, τελείωσαν τα λεφτά».
imerisia.gr
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις περικοπές στο ΕΚΑΣ αλλά και τις ηλικίες συνταξιοδότησης τόνισε: «Κάτω από 65 κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει σύνταξη. Δεν έπρεπε να δίνουμε σύνταξη κάτω των 65 σε κανέναν. Αν δεν δίναμε σε κανέναν κάτω των 65, θα μπορούσαμε να δίνουμε στους ανάπηρους αυτό που έπρεπε να τους δίνουμε», είπε.
Και πρόσθεσε: «Αφού τα δίναμε στους 50άρηδες, τελείωσαν τα λεφτά».
imerisia.gr
Στην αξιολησμόνητη συνέντευξή του στο BBC, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να ξεφύγει απ’ το πρέσσιγκ του δημοσιογράφου για τις ακροδεξιές του καταβολές με το επιχείρημα “εγω; εμενα με μισούν αυτοί της χ.α., και απόδειξη το πόσες φορές μου έχουν επιτεθεί”.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν πάνε πολλά χρόνια που όλος αυτός ο τοξικός βάλτος με την αποφορά δρωτσίλας γυμναστηρίου και βοθρίλας στρατώνα ήταν ενας ενιαίος βιότοπος ποσοστών “πίσσας και νικοτίνης”, με τις άπειρες εμφύλιες αρχηγομανογενείς υποδιαιρέσεις του να δίνουν σήμερα το άλλοθι στον Άδωνι και το Βορίδη να παρθενοράβει το παρελθόν του.
Ιδια μήτρα τους γέννησε όλους, αυτή του Δοσιλογικού Αντικομμουνισμού, και τώρα ο Φρεντυ Κρούγκερ της πιό βαθιάς εμφυλιακής δεξιάς, αυτός ο”bastard son of a thousand maniacs” δοσίλογων, γερμανοτσολιάδων και συνεργατών, ακονίζει τα μεταλικά του νύχια για να στοιχειώσει όνειρα και να πάρει εκδίκηση. Εκδίκηση για όλα τα χρόνια που η “ιστορική νίκη” του ήταν πικρή, γιατί ήταν η νίκη του Άδικου.
Το βλέπεις στη εκφορά του λόγου του Παρακοιμώμενου Φαήλου και του υπόλοιποι εθνικόκαυλου λουμπεναριού που συντρόφευε το Σαμαρά στη Μακρα Εξορία στην Πολιτική Έρημο που τον είχε στείλει το “γαμώ-το-κεφάλι-μου-μαλάκα” στις αρχές της δεκαετίας του 90. Φάτσες που εύκολα τις φαντάζεσαι να πηδάνε κατσίκες για χόμπυ, βγάζουν ενα 24/7 κόμπλεξ προς “τους θολοκουλτουριαραίους” που είναι για το μπετόν-αρμέ μυαλό τους η Αριστερά. Απειλούν. Τσαμπουκαλεύονται. Ρεύονται τις σκέψεις τους και κλάνουν μανιφέστα Περήφανης Μαγκιάς αλλά πάντα έτοιμοι να κάνουν άλλη μια τούμπα μόλις το διατάξει η Τρόικα.
Γιατί μόνο έτσι, μόνο τώρα, που το σύστημα τραπεζοκλεπτών και εφοπ-ληστών χρειάζεται μαντρόσκυλο για να κρατήσει το κοπάδι σε τάξη, “οι μούτσοι που γαμούσαμε γίναν καπεταναίοι” και θεωρούν οτι θα “παρουν την ιδεολογική ρεβάνς”.
Και ό,τι και να κάνουν, θα ξανανικηθούν. Ακόμα και αν επιβληθούν και πάλι με Σιδερένα Ισχύ πάλι θα είναι ηττημένοι. Γιατί είναι σάπιες ψυχές, χωρίς περηφάνια γι αυτό που είναι και χωρίς χαρά γι αυτό που κάνουν. Είναι τόσο περήφανοι για την ιδεολογία τους, που με κάθε ευκαιρία την αρνούνται. Είναι τόσο εμφορούμενοι απο πνεύμα αφοσίωσης και αυταπάρνησης στην Ιδέα, που με την πρώτη στραβή δίνουν ο ενας τον άλλο κι όλοι μαζί δε μαζεύονται ούτε πενήντα για αλληλοενίσχυση των εκπεσόντων συντρόφων τους.
Μόνη πρότασή τους, η Κατεδάφιση. Μοναδικό πλάνο τους, που το υπερασπίζονται με περηφάνια, είναι πόσους περισσότερους θα απολύσουν, πόσα περισσότερα πράγματα θα κλείσουν, πόσα λουκέτα θα βάλουν και πόσες δομές προστασίας θα κατεδαφίσουν. Πόσες Πορσε θα βγάλουν για το νταβά τους στήνοντας το δικό μας κώλο, τσατσάδες σε μπουρδέλο που όμως “έχτιζε παρθενώνες οταν οι άλλοι μαζεύαν βελανίδια’
Κι εσύ ακόμα πιστεύεις οτι “μας σώσανε απ’ τα χειρότερα” “μας κρατήσανε στην Ευρώπη” και “αν έρθει η Αριστερά θα ναι χειρότερα”;
Τότε νιώσε περήφανος-σε νικήσανε αυτοί που ούτε στον εαυτό τους δεν πιστεύουνε-αλλά τους πιστεύεις εσύ, τόσο λάθος του Δαρβίνου.
Αν όχι, κόψε τις μαλακίες, τις απεργοσπασίες, τα “ευτυχως που εχω ακόμα δουλειά εστω και για ψίχουλα”, κόψε τα ληγμένα οτι “στις πορείες κατεβαίνουν οι αλήτες”, χώσ’τους στον κώλο τις εξισώσεις “αντιμνημονιακοί κι εσείς αντιμνημονιακοί κι οι φασιστες”, χόρεψε στον τάφο της “θεωρίας των δύο άκρων”.
Σεβάσου τον εαυτό σου. Αλλιώς έγινες Αυτοί και δεν το χεις πάρει καν χαμπάρι.
ΑΔΩΝΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ $40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ;
ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΥΣ "NONOΥΣ" ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ;
LORD JACOB ROTHSCHILD
https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
BENJAMIN DE ROTHSCHILD
https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
SIR EVELYN DE ROTHSCHILD .
https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΔΩΝΗ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΑΓΩΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΝΤΩΣ NA TO ΘΥΜΑΣΑΙ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΗΣ
ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!