GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Αθήνα με το ερωτικό τρίγωνο μαύρης μαγείας

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα μιας 59χρονης «μάγισσας» και του γιου της που την έπεισαν ότι είναι «δεμένη» ...

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα μιας 59χρονης «μάγισσας» και του γιου της που την έπεισαν ότι είναι «δεμένη» από μαύρη μαγεία και όχι μόνο της απέσπασαν 112.000 ευρώ, αλλά την οδήγησαν σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους. Το ερωτικό τρίγωνο ξεκίνησε μόλις η 34χρονη άρχιζε να υποψιάζεται την απάτη και προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή μαζί τους, ωστόσο η «μάγισσα» την έπεισε ότι για να λυθεί η «βαριά κατάρα», έπρεπε να κάνει σεξ με την ίδια και τον γιο της.

Η 34χρονη δέχθηκε, ωστόσο η «μάγισσα» είχε καταγράψει με κρυφή κάμερα τα ερωτικά όργια τα οποία πραγματοποιούσαν επί δύο μήνες και την απείλησε πως εάν δεν τις έδινε 20.000 ευρώ, τότε θα το δημοσιοποιούσε. Η νεαρή γυναίκα ενέδωσε, ωστόσο οι εκβιασμοί συνεχίστηκαν με την 34χρονη να απευθύνεται εν τέλει στην αστυνομία.

Έκλεισε ραντεβού με τους δυο δράστες στην περιοχή της Βαρυμπόμπη για να τους δώσει τα χρήματα, αλλά μόλις τα πήραν παρενέβησαν οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στην 59χρονη «μάγισσα» και το γιο της.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της «μάγισσας», βρέθηκαν αρκετά κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, βιβλία μαγείας, σύνεργα για μυστικιστικές τελετές, αλλά και δύο όπλα. Οι δύο «μάγοι» θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για απάτη και εκβίαση κατ' εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση