GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφοριακοί «μαϊμού» εξαπατούσαν ηλικιωμένους

Με τελευταία θύματα δύο ηλικιωμένους στην περιοχή του Γέρακα Αττικής και του Μελιγαλά Μεσσηνίας, συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής ομάδ...


Με τελευταία θύματα δύο ηλικιωμένους στην περιοχή του Γέρακα Αττικής και του Μελιγαλά Μεσσηνίας, συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής ομάδας που παρίσταναν τους εφοριακούς, τους λογιστές ή τους ασφαλιστές εξαπατώντας ηλικιωμένους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν πέντε άτομα, τρεις Έλληνες, ηλικίας 51, 30, 26, μία 26χρονη Ελληνίδα και ένας 26χρονο Ρουμάνος, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να εξαπατήσουν ηλικιωμένη γυναίκα στην Ηλιούπολη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον είχαν συγκροτήσει ομάδα με διακριτούς ρόλους και με αρχηγό τον 51χρονο προσέγγιζαν κυρίως ηλικιωμένους και παριστάνοντας τους λογιστές, τους εφοριακούς ή τους ασφαλιστές, τα εξαπατούσαν και τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση