GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Καρατζαφέρης: Δηλώνει έτοιμος να σώσει τους δημότες Αθήνας από τον Κασιδιάρη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων άφησε τη Δευτέρα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο πρόεδρ...


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων άφησε τη Δευτέρα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε χαρακτηριστικά: «Θα κατεβάσουμε υποψηφίους παντού. Εάν ο αστικός κόσμος θελήσει να με στηρίξει για να σταθώ απέναντι στον κ. Κασιδιάρη, θα το σκεφτώ. Στόχος μου ωστόσο είναι οι ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές».

Με άλλα λόγια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θέλει να εμφανίσει την υποψηφιότητά του ως αστική απάντηση στην χρυσαυγίτικη επέλαση.

Κατά τα άλλα, έθεσε ερωτήματα για τη χρηματοδότησή της Χρυσής Αυγής: «Από το 2012 μίλαγα για την Χρυσή Αυγή και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί την προωθούν τόσο τα ΜΜΕ και ένα ολόκληρο σύστημα. Ποιοι πλήρωσαν όλα αυτά τα χρόνια για να αναπτυχθεί η Χρυσή Αυγή ενώ δεν έπαιρνε επίσημη χρηματοδότηση; Και γιατί τόσο καιρό δεν έγιναν γνωστοί; Μήπως αυτοί είναι πιο δυνατοί και από τον Πρωθυπουργό; Ο κ.Ρουπακιώτης, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Είπε λοιπόν ότι ο κ. Σαμαράς πιέστηκε από τους Εβραίους και τους Αμερικάνους. Και σε αυτό δεν δώσαμε καμία σημασία. Η δυστυχία, ο πόνος και η αγανάκτηση οδηγεί στην πτώχευση της αστικής δημοκρατίας. Από το 95% πήγε στο 25% και σ΄ αυτό συνετέλεσε πολύ ο κ. Σαμαράς».
Και αφηγήθηκε μια δική του εμπειρία: «Επιχειρηματίας, σε συνάντηση που είχα μαζί του, μου έδωσε να καταλάβω πως επηρεάζει πολύ τον πολιτικό κόσμο στο να ψηφίσουν νομοσχέδια. Και όταν μου ζήτησε να ψηφίσω κάποια μέτρα και αρνήθηκα, γιατί δεν εξυπηρετούσαν τον τόπο, του είπα ότι «το κόμμα είναι δικό μου». Και μου απάντησε: «Νομίζεις». Από την επόμενη μέρα, άρχισαν οι διαρροές από το κόμμα».
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση