GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να χρηματοδοτήσει την Ρεάλ!

Η Ρεάλ είναι σε διαπραγματεύσεις με την «Microsoft», σύμφωνα με την «El Confidencial» και η αμερικανική εταιρία θέλει να γίνει η χορηγός ...

Η Ρεάλ είναι σε διαπραγματεύσεις με την «Microsoft», σύμφωνα με την «El Confidencial» και η αμερικανική εταιρία θέλει να γίνει η χορηγός της «Βασίλισσας» στις εργασίες ανακατασκευής του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να βάλει εκείνη το όνομα της στο ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης!

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν μερικές εβδομάδες η Ρεάλ θέλει να κάνει κάποια έργα ανακατασκευής στο γήπεδο της το καλοκαίρι και είναι σε αναζήτηση χορηγού. Ο χορηγός όπως είχε πει ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα προσθέσει το όνομα του στην υπάρχουσα ονομασία του γηπέδου.

Σύμφωνα με τον Πέρεθ υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι για την χορηγία, αλλά η απόφαση θα γίνει γνωστή μέσα στην σεζόν.

Φαβορί φαινόταν η «Fly Emirates» αλλά τώρα η «Microsoft» έχει μπει... γερά στο παιχνίδι και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών λέγεται ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα, υποστηρίζετε ότι αυτή η κίνηση ήταν επιθυμία του ιδιοκτήτη της εταιρίας, Μπιλ Γκέιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση