GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Lufthansa: Η Ελλάδα πολύτιμος συνεργάτης

Στην ενίσχυση της


Στην ενίσχυση της
ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με την αύξηση των αφίξεων από τη Βόρεια Αμερική έχει συνεισφέρει η Lufthansa, η οποία επενδύει στο μέλλον και στις τοπικές συνεργασίες, προσφέροντας ελληνικά προϊόντα και κρασιά σε όλους του επιβάτες της Business Class, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Korres.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο κ. Jens Bischof, εμπορικός διευθυντής της Lufthansa Passenger Airlines, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Lufthansa καταγράφει διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όπου κατοικεί και εργάζεται μεγάλος αριθμός Ελλήνων. Ο κ. Bischof δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Ελλάδα ως έναν από τους «πλέον πολύτιμους συνεργάτες της, η οποία έχει αποδειχθεί ένας αξιόπιστος και ισχυρός σύμμαχος, ακόμη και σε εποχές μεγάλων προκλήσεων».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως επίτιμος καλεσμένος της Lufthansa ο κ. Carsten Schaeffer, αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Υπηρεσιών ΝΑ Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, ο οποίος ανέφερε ότι «η Lufthansa επιδεικνύει τη διαρκή της υποστήριξη στην Ελλάδα και αναγνωρίζει την Αθήνα ως έναν από τους σημαντικότερους κόμβους της στην Ευρώπη, για επιβάτες που ταξιδεύουν τόσο για λόγους επαγγελματικούς όσο και αναψυχής».

Παράλληλα, η Lufthansa εμπλούτισε τις υπηρεσίες εδάφους στη Lufthansa Business Lounge στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προσθέτοντας εμπειρίες οινογευσίας αλλά και ελληνικά προϊόντα, ως «γευστικό αποχαιρετισμό» από την Ελλάδα. Επιπλέον, τα φυσικά προϊόντα Korres θα «απογειώνονται» με τη Lufthansa.

Μαρία Μόσχου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση