GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 19 του Μιλίνκοβιτς

Η προετοιμασία του Αρη για το μεγάλο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, κατήρτισε το σχέδιό του ...

Η προετοιμασία του Αρη για το μεγάλο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, κατήρτισε το σχέδιό του και ανακοίνωσε αποστολή 19 ποδοσφαιριστών: Αγκάνθο, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Ψυχογιός.

Εκτός, έμειναν οι τιμωρημένοι Οικονομόπουλος, Ελσνερ, οι τραυματίες Ηρακλής, Τριανταφυλλάκος, καθώς και ο Νίκος Τσουμάνης, για λόγους τακτικής.

Σε ότι αφορά στο σχήμα που προσανατολίζεται να παρατάξει ο Μιλίνκοβιτς, τα πράγματα είναι λίγο εώς πολύ ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, με στόπερ τους Πουλίδο, Κύργια και στα άκρα της άμυνας τους Μαργαρίτη (αριστερά), Ψυχογιό (δεξιά). Ο Παπαδόπουλος με τον Νταμαρλή θα καλύψουν τις θέσεις των αμυντικών χαφ, έχοντας στις πτέρυγες τους επανακάμψαντες Ουντότζι και Σταυρόπουλο. Ο Τάτος σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον κυνηγό, Αγκάνθο.

*Με έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης ενημερώνει για την κλήση του Σωκράτη Διούδη στην εθνική Ελπίδων (U-21). Ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας, κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους αγώνες με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σουηδίας (15/11, 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης) και της Πολωνίας (19/11, 17:30, στην Κρακοβία) για το UEFA U-21 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2013-2015).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση