GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεαρέ 23 χρονών...

Απάντηση στο: Σκληρή κριτική 23χρονου αναγνώστη για τους εκπαιδευτικούς Νεαρέ 23 χρονών...Τα μαθηματικά που σου μάθανε στο σχολείο...


Απάντηση στο: Σκληρή κριτική 23χρονου αναγνώστη για τους εκπαιδευτικούς

Νεαρέ 23 χρονών...Τα μαθηματικά που σου μάθανε στο σχολείο όντως δεν είναι καθόλου καλά. Αλλά ακόμα χειρότερα δεν σου μάθανε τρόπους και να σέβεσαι...
Εγώ δεν είμαι ούτε εκπαιδευτικός, ούτε έχω εμπάθεια με καμία ειδικότητα. Έχω εμπάθεια με όλους αυτούς που στην χειρότερη φάση της χώρας μου κοιτάνε πώς να κατηγορήσουν ειδικότητες που δεν φταίνε σε τίποτα. Ειδικά οι εκπαιδευτικοί δεν ευθύνονται για τα χαλιά της χώρας σου αγόρι μου.

Είναι κρίμα που στα 23 σου δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιον να κατηγορήσεις. Το θέμα δεν είναι να μειωθούν οι μισθοί των εκπαιδευτικών, αλλά να αυξηθούν και των εκπαιδευτικών και όλων των άλλων. Δεν μας έφεραν οι μισθοί σε αυτό το χάλι, αλλά και εσύ ότι ακούς λες.

Όταν εσύ κάνεις οικογένεια, που μάλλον δεν έχεις ακόμα, σου εύχομαι να παίρνεις 1500 ευρω τον μήνα και να μένεις στην Αθήνα. Πραγματικά σου το εύχομαι. Μάλλον δεν έχεις βγάλει ακόμα λεφτά και νομίζεις ότι είναι πολλά. Σου έχω νέα, δεν είναι. Και όσο για τα μαθηματικά που λέγαμε πριν. Μάθε καταρχήν ότι έγιναν μειώσεις…Επίσης νέο για σένα…Και ακόμα ένα νέο γιατί δεν είσαι ο μόνος που πήγε στο εξωτερικό. Σου έχω νέα, και άλλοι πήγαν.

Και επειδή είχα την τύχη να είμαι μία εξ αυτών. Και μάλιστα πήγα στην Γερμανία σχολείο…να σε ενημερώσω ότι έχουν τις ίδιες διακοπές και αργίες σε σύνολο. Μην σου πω πιο πολλές και αμείβονται με πάνω από 3000 ευρω. Θα μου πεις τα ίδια μαθαίνουν στην Γερμανία, τα ίδια εδώ? Σου έχω και άλλα νέα. Εδώ τους μαθαίνουν περισσότερα αγόρι μου...

Αυτό που είναι 1000 φορές καλύτερο στο εξωτερικό είναι οι εγκαταστάσεις, αυτά που προσφέρει το κράτος στην παιδεία, τα λεφτά που προσφέρουν στους εκπαιδευτικούς και τα κίνητρα για την καλύτερη δυνατή παιδεία. Με τα υλικό / οικονομικά κίνητρα που έχουν οι Έλληνες εκπαιδευτικοί τα πάνε περίφημα σε πληροφορώ. Και η απάντηση του καθηγητού σου ήταν άψογη.

Ξέρεις η χώρα μας γι αυτό έχει φτάσει σε αυτό το χάλι...

Με εκτίμηση μια ιδιωτική υπάλληλος, που δουλεύει 10 ώρες την ημέρα, με πτυχίο πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό. ( τα οποία, σου έχω νέα, της τα έμαθαν εκπαιδευτικοί)

Να είσαι καλά
Αναγνώστρια

2 σχόλια

  1. Μπράβο σου κοπέλλα μου. Με λίγα λόγια τούδωσες να καταλάβει( αν μπορεί!), αυτά που έπρεπε μόνος του να έχει σκεφτεί, αν δεν ήταν βαλτός!
    Λ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι έλληνες εκπαιδευτικοί στην πλειοψηφία τους κάνουν οτι δουλευουν με το το να πηγαινοέρχονται στο σχολείο...

    Ας μου απαντήσουν πόσοι μαθητές περασαν στο Πανεπιστήμιο έστω και με ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ χωρίς να ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ!!!

    ΠΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΜΑΘΑΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ή ΓΑΛΛΙΚΑ απο το σχολείο!!!

    Θα απαντήσουν οι εκπαιδευτικοί ότι ειναι λίγες οι ώρες διδασκαλίας, το ερώτημα είναι οτι στο εξωτερικό μαθαινουν ενώ εδώ όχι...

    Ειχα πάει πριν χρόνια σε σχολείο του εξωτερικού και ρώτησα τον καθηγητή της Φυσικής για της εξετάσεις τα αποτελέσματα και ο καθηγητής μου είπε ότι όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και δεν πάνε καλά σε κάποιο μάθημα ο καθηγητής ελέγχεται και πρέπει εγγράφως να δικαιολογήσει το ποσοστό αποτυχίας των μαθητών του!!!

    Εδώ στην χώρα οπερέτα οι καθηγητέςοπως και όλοιείναι πλήρως ανευθυνοι για τα τουβλα που παράγουν και για τα αποτελέσματα τους στις εξετάσεις.

    Θα μου πείτε τι ζητάω υπευθυνότητα απο κάποιούς που κοιτάνε πως να τελειώσουν το μαθηματακι τους και να την κοπανήσουν να πάνε να κάνουν κανένα φροντιστήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση