GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκοπικό "ταβάνι" για τον ΣΥΡΙΖΑ

  Δημοσκοπική στασιμότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η εταιρεία Pulse RC, διαψεύδοντας έτσι κι όσους από την Κουμουνδούρου έλεγαν, τις τελευτα...

 
Δημοσκοπική στασιμότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η εταιρεία Pulse RC, διαψεύδοντας έτσι κι όσους από την Κουμουνδούρου έλεγαν, τις τελευταίες ημέρες, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “έχει “, σε διάφορες δημοσκοπήσεις, “μεγάλο προβάδισμα” έναντι της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε δύο δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας στον κυριακάτικο τύπο, η ΝΔ προηγείται με ευδιάκριτη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνεται πως τα συγκεκριμένα γκάλοπ έγιναν μετά τη πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και δείχνουν, μεταξύ άλλων, ότι ο πρωθυπουργός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος. Επίσης, μαθαίνουμε πως οι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν θέλουν πρόωρες εκλογές και ζητούν να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία.

Έρευνα της Pulse
Στο γκάλοπ που δημοσιεύεται στο “Ποντίκι″ ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή είναι πρώτος με 24,5% ( το ίδιο ακριβώς ποσοστό είχε και στην έρευνα του Οκτωβρίου της ίδιας εταιρίας). Η ΝΔ συγκεντρώνει 24%, ενώ τον Οκτώβριο είχε 23,5%.

Αναλυτικά η δημοσκόπηση
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 22% έναντι της ΝΔ που συγκεντρώνει το 21,5% των προτιμήσεων. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 10,5%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, το ΚΚΕ 5% και η Δημοκρατική Αριστερά 3%. Στην αναγωγή επί των εγκύρων που κάνει η Pulse, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 24,5%, η Νέα Δημοκρατία 24%, η Χρυσή Αυγή 11,5%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, το ΚΚΕ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5% και η ΔΗΜΑΡ 3,5%. Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς.
http://www.kentrinews.gr/?p=11190#sthash.QqVZ81JY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση