GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: «Τις δηλώσεις Βενιζέλου τις αντιμετωπίζουμε όπως όλος ο κόσμος. Ως καλαμπούρι...»

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εναντίον του, για την πρόσκληση προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν... τα επικ...


Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εναντίον του, για την πρόσκληση προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν... τα επικείμενα νομοσχέδια της κυβέρνησης, απαντά ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα, Τρίτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για πανικό του κ. Βενιζέλου, ο οποίος «δεν διαστάζει να κατηγορήσει για αποστασία όσους βουλευτές του δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα».

Συγκεκριμένα, τονίζει: «Τις δηλώσεις Βενιζέλου τις αντιμετωπίζουμε όπως όλος ο κόσμος. Ως καλαμπούρι που προσπαθεί να κρύψει μια τεράστια αγωνία και αμηχανία. Φαίνεται ότι είναι πιστός στο δόγμα: "Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και ο αντιπερισπασμός". Γι'αυτό δεν διστάζει να κακοποιήσει την ιστορία και να κατηγορήσει ακόμη και για αποστασία όσους βουλευτές του δεν αντέχουν άλλο να γίνονται δεκανίκια του κυρίου Σαμαρά και να ψηφίζουν τα πιο ακραία και λαοκτόνα μέτρα.

»Και τα λέει αυτά μέσα στον πανικό του, χωρίς να υπολογίζει ποιανού κυβέρνηση στηρίζει, ποιους συνειρμούς και ποια πρόσωπα έρχονται στο νου, ποιες ιστορικές μνήμες ξυπνούν. Αλλά τα ίδια δεν έκανε με τη λίστα Λαγκάρντ; "Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Στο ίδιο μήκος κύματος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς υπογράμμισε: «Το ΠΑΣΟΚ έγινε ουρά της ΝΔ και έχει "αποστατήσει" από τα γενέθλια οράματά του, αλλά και ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε τον Συμπιλίδη και αποστάτησε από τη ΝΔ».

Στο ζήτημα αναμένεται να αναφερθεί ο Αλ.Τσίπρας και κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, Τρίτη.
Το Βήμα

2 σχόλια

  1. EΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,,ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο Κ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕ 15 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,, ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ < ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΑΥΤΟ Κ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???ΜΑΛΛΟΝ 15ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΙ ΗΤΑΝ???ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΒΟΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΠΑΓΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση