GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χούλιγκανς παραλίγο να κάψουν ζωντανές μητέρα και κόρη στο Βύρωνα

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Λεωφόρο Κατεχάκη μεταξύ οπαδών, στο ύψος του Καρέα, παραλίγο να στοιχίσουν τι...


Τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Λεωφόρο Κατεχάκη μεταξύ οπαδών, στο ύψος του Καρέα, παραλίγο να στοιχίσουν τις ζωές μιας μητέρας και της κόρης της, οι οποίες είχαν την ατυχία να βρεθούν ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οπαδοί της ΑΕΚ που κατευθύνονταν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ομάδας τους με την Τριγλία Ραφήνας, συναντήθηκαν με κάποιους του Ιωνικού, οι οποίοι πήγαιναν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τη Δόξα στον Βύρωνα.
Ακολούθησαν οδομαχίες σώμα με σώμα, με την αστυνομία να επεμβαίνει -αλλά όχι προτού πέσει αρκετό ξύλο- και προκληθούν υλικές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα οχήματα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έγινε και ρίψη μολότοφ και μία από αυτές έπεσε στο ΙΧ της μητέρας. Το αυτοκίνητο, μάλιστα, πήρε φωτιά και η μητέρα με την κόρη της κατάφεραν να βγουν την τελευταία στιγμή έξω από το όχημα.

Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση